Active Tours op Curaçao


Voor alle adrenalinejunkies: leeg jouw bucketlist en boek de spannendste trips en coolste tours op Curaçao & Bonaire! Speciaal voor jou geselecteerd! Dus of je nou op zoek bent naar de beste duikspots, een dagje off-road wilt scheuren langs de kust, razendsnel over het water wilt met de supersnelle Power Boat of flyboarden op Jan Thiel, we hebben voor ieder wat wils!

Active events


Een vakantie naar een tropisch eiland is natuurlijk een perfect moment om even lekker bij te komen van de dagelijkse drukte. Maar ook voor mensen die niet stil kunnen zitten, is er zeker genoeg te beleven op Curaçao! Een idee bijvoorbeeld: je sportieve kant laten zien tijdens de KLM Curaçao Marathon

Download de DolfijnGO island guide
NIEUW

Island Guide

Kom je binnenkort naar Curaçao en kun je wel wat tips gebruiken? Download dan onze GRATIS Island Guide. Het beste, mooiste en gaafste van het eiland, speciaal voor jou geselecteerd door DolfijnGO en Sand & Stilettos. In deze eerste editie van de guide nemen we je mee naar de spannendste outdoor activiteiten, de leukste barretjes met insider tips van locals!