tours, hotels, villa’s & evenementen

PLAN JOUW IDEALEVAKANTIE NAAR ARUBA

Bekijk onze suggesties

reisinspiratie


Ga het hele jaar door met ons mee naar de leukste evenementen, coolste trips, de spannendste tours en de beste feestjes. Ontdek de mooiste stranden, de beste restaurants en alle verborgen pareltjes van Aruba! Bekijk waar je het beste kunt watersporten, snorkelen of duiken. En ook waar je het lekkerst kunt eten, of waar je het beste kunt relaxen. Kortom, we hebben voor ieder wat wils!

bijzondere overnachtingen


Als je op vakantie bent wil je natuurlijk onbezorgd genieten. Dan heb je geen zin om je bed op te maken, in de file te staan naar het strand of je zorgen te maken over wat je wilt gaan eten. Met een verblijf in deze mooie oorden hoef je eigenlijk helemaal nergens naartoe. Zwemmen in de infinity pool, of een heerlijke massage in je loungebed en bijkomen met een drankje.

events


Aruba heeft een vol calender met events en is de thuisbasis van enkele van de beste Caribische festivals. Het eiland trekt bezoekers aan naar de beroemde muziekfestivals, zoals het Aruba Soul Beach Music Festival, het Caribbean Sea Jazz Festival en het Electric Festival. Maar Aruba trekt ook sportfanaten en athleten aan van over de wereld voor grote sportevenementen op het eiland zoals Hi-Winds Aruba, hét surfevenement in het Caribisch gebied, het International Beach Tennis Tournament en de KLM Aruba Marathon. Benieuwd of er op Aruba voor jou wat tussen zit? Bekijk dan zeker al onze evenementen hier!

Aruba International Boulevard Race

ARUBA INTERNATIONAL BOULEVARD RACE

L.G. SMITH BOULEVARD, ARUBA 

Food Truck Festival op Aruba

FOOD TRUCK FESTIVAL OP ARUBA

PLAZA DANIEL LEO, ARUBA 

Flip Flop Festival

FLIP FLOP FESTIVAL

ARUBA 

Ahata Recycled Art Competition

AHATA RECYCLED ART COMPETITION

CAS DI CULTURA, ARUBA 

Vakantietip Aruba: de Aruba Soul Beach Music Festival

ARUBA SOUL BEACH MUSIC FESTIVAL

ARUBA 

KLM Aruba Marathon

KLM ARUBA MARATHON

ARUBA MARRIOTT RESORT, ARUBA 

Bekijk alle events

 Zoek de goedkoopste vlucht naar Aruba