Blue Curaçao proeverij

Proef de échte Curaçaose likeur bij Landhuis Chobolobo


Blue Curaçao is ongetwijfeld één van de beroemdste likeuren ter wereld en wordt gebruikt in vele cocktails. Landhuis Chobolobo, gebouwd in de 19e eeuw, is de thuisbasis van de Genuine Curaçao Liqueur en ligt in hartje Saliña. Boek nu deze unieke Blue Curaçao proeverij!

De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8 uur tot 17 uur. De starttijden van de tour zijn: 9 uur, 10 uur, 11 uur, 13 uur, 14 uur en 15 uur.

Je kan kiezen tussen een Standaard Tour of Deluxe Tour.

De Standaard Tour ($12,50 per persoon) is inclusief privé gids, één cocktail en na afloop kan je een selectie van de smaakvolle likeuren kan proeven.

De Deluxe Tour ($20 per persoon) is inclusief privé gids, twee cocktails, een gelato en een heerlijke proeverij aan het einde.

De tours zijn beschikbaar in Nederlands, Engels, Papiaments, Duits en Spaans.


Eerst nog een voorproefje? Bekijk dan hier de prachtige video voor een impressie!


Wat we gaan doen

Tijdens jouw bezoek aan de distilleerderij leer je alles over de Senior likeuren. Je ervaart de smaak zoals deze al sinds 1896 wordt geproduceerd. Geniet van een cocktail in een historische omgeving. Of verwen jezelf met een lekker lokaal gemaakt ijsje. Binnen in het landhuis vind je de winkel, die een uitgebreide selectie biedt van Senior likeur producten en originele souvenirs van Curaçao.


Praktische informatie

Landhuis Chobolobo is open voor alle leeftijden en echt een plezier voor het hele gezin. Reserveer vóór 31 september met de code DOLFIJN en ontvang maar liefst 20% korting. Voor meer informatie en reservering bezoek de website of neem telefonisch contact op!


Waar zullen we zijn

Landhuis Chobolobo is de thuisbasis van de Genuine Curaçao Liqueur en ligt in hartje Saliña.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor jou een selectie van de spannendste tours en coolste trips. Ontdek de mooiste stranden, waar je het beste kunt watersporten, snorkelen of duiken. Maar ook waar je het lekkerste kunt relaxen met je gezelschap! Kortom, we hebben voor ieder wat wils!