Blue Finn Catamaran

Unieke Boottocht naar Klein Curaçao met de Blue Finn Catamaran

Op een onbewoond eiland zijn alle dagen fijn! Wil jij dat ook meemaken? Dat kan met de Blue Finn Catamaran naar Klein Curaçao! Een paradijselijk stukje aarde, slechts anderhalf uur varen vanaf Curaçao.

Aangeboden door TourActi Tours
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Elke maandag, donderdag en zaterdag om 8.30 uur vanaf ZanziBar Beach op Jan Thiel.

Inclusief een tropische BBQ, open bar, het gebruik van snorkelspullen, en ook de beroemde 'Captains Happy Hour' op de terugvaart

Geschikt voor alle talen


Eerst nog een voorproefje? Bekijk dan ook de Instagram pagina van Blue Finn Charters voor een impressie!


Wat we gaan doen?

Je kunt heerlijk chillen op het strand, snorkelen met schildpadden, maar ook melk drinken uit een kokosnoot. Liever actiever? Wandel dan naar de andere kant van het eiland en ervaar de wilde zee die tegen de rotsen spat.

Om 12.30 uur wordt er een tropische BBQ verzorgd en om 15.00 uur geniet jij onder het genot van een welverdiende cocktail van het zeilavontuur terug. Rond 17.30, nog vóór de avond valt, sta je weer gloeiend en voldaan op het strand van Jan Thiel.


Praktische informatie

Deze tour is geschikt voor alle leeftijden. Kinderen tussen 4-12 jaar betalen de helft van de prijs.

Je kunt je dag rustig beginnen. Het vertrek is om 8.30u; elke donderdag, zaterdag en maandag. Het startpunt Zanzibar Beach in Jan Thiel is makkelijk bereikbaar en ligt op loopafstand van de hotels in Jan Thiel. Logeer je buiten Jan Thiel, dan dien je met eigen vervoer te komen. Er is geen hotel transfer mogelijk.


Waar zijn we?

We starten om 8.30 bij Zanzibar Beach in Jan Thiel. En hier zullen we rond 17.30 ook weer eindigen. Hier kun je verder kunt relaxen op het strand als je wilt, en daarna een drankje bestellen bij één van de vele strandbarretjes of restaurants.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor jou een selectie van de spannendste tours en coolste trips. Ontdek de mooiste stranden, waar je het beste kunt watersporten, snorkelen of duiken. Maar ook waar je het lekkerste kunt relaxen met je gezelschap! Kortom, we hebben voor ieder wat wils!