tours, hotels, villa’s & evenementen

BOEK HIER DELEUKSTE ACTIVITEITEN &OVERNACHTINGEN OP BONAIRE

Bekijk ons aanbod

tours


Een boottocht over het meest blauwe water dat je ooit gezien hebt. Of liever onder water het betoverende koraal en de exotische vissen bewonderen? Speciaal voor jou een selectie van de leukste tours en trips op Bonaire! Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Bonaire, de beste snorkelspots, of wilt genieten op een luxe zeilboot, we hebben voor ieder wat wils!

vakantie tips


Ga het hele jaar door met ons mee naar de leukste evenementen, coolste trips, de spannendste tours en de beste feestjes. Ontdek de mooiste stranden, de beste restaurants en alle verborgen pareltjes van Bonaire! Bekijk waar je het beste kunt watersporten, snorkelen of duiken, en ook waar je het lekkerst kunt eten, of waar je het beste kunt relaxen. Kortom, we hebben voor ieder wat wils!

overnachtingen


Als je op vakantie bent wil je natuurlijk onbezorgd genieten. Dan heb je geen zin om je bed op te maken, in de file te staan naar het strand of je zorgen te maken over wat je wilt gaan eten. Met een verblijf in deze mooie oorden hoef je eigenlijk helemaal nergens naartoe. Zwemmen in de infinity pool, of een heerlijke massage in je loungebed en bijkomen met een drankje.

evenementen


Met je blote voetjes dansen in het warme zand van Coco Beach Club? En vervolgens tot in de late uurtjes je billen schudden tijdens een van onze mooie feestjes? Bekijk dan zeker al onze evenementen hier! 

ISLANDER BONAIRE PRESENTS LIL KLEINE

ISLANDER BONAIRE 

Bekijk alle events

Zoek de goedkoopste vlucht naar Bonaire