tours, hotels, villa’s & evenementen

BOEK DELEUKSTE ACTIVITEITENOP CURAÇAO

Bekijk ons aanbod

tours


Een rode stofwolk achter je laten terwijl je over de noordkust racet. Een boottocht over het meest blauwe water dat je ooit gezien hebt. Of liever onder water het betoverende koraal en de tropische vissen bewonderen? Speciaal voor jou een selectie van de leukste tours en trips op de eilanden! Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots aan de Westkust, of wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, we hebben voor ieder wat wils!

reisinspiratie


Ga het hele jaar door met ons mee naar de leukste evenementen, coolste trips, de spannendste tours en de beste feestjes. Ontdek de mooiste stranden, de beste restaurants en alle verborgen pareltjes van de eilanden! Bekijk waar je het beste kunt watersporten, snorkelen of duiken. En ook waar je het lekkerst kunt eten, of waar je het beste kunt relaxen. Kortom, we hebben voor ieder wat wils!

Download de DolfijnGO island guide
NIEUW

Island Guides

Kom je binnenkort naar Curaçao en kun je wel wat tips gebruiken? Download dan onze GRATIS Island Guides.

bijzondere overnachtingen


Als je op vakantie bent wil je natuurlijk onbezorgd genieten. Dan heb je geen zin om je bed op te maken, in de file te staan naar het strand of je zorgen te maken over wat je wilt gaan eten. Met een verblijf in deze mooie oorden hoef je eigenlijk helemaal nergens naartoe. Zwemmen in de infinity pool, of een heerlijke massage in je loungebed en bijkomen met een drankje.

events


Met je blote voetjes dansen in het warme zand van DolfijnFM Beach? En vervolgens tot in de late uurtjes je billen schudden tijdens een van onze mooie feestjes? Of toch liever je sportieve kant laten zien tijdens de KLM Curaçao Marathon? Bekijk dan zeker al onze evenementen hier! 

Happy hour bij Avila Beach

AVILA’S BEACH VIBES

AVILA BEACH HOTEL 

UNPLUGGED BEACH SESSIONS

ZANZIBAR 

Live Jazz Night bij Blues Bar

LIVE JAZZ NIGHT AT BLUES BAR

AVILA BEACH HOTEL 

HFTG Lil Kleine Hardwell en Partysquad

HFTG MET HARDWELL, LIL KLEINE EN DE PARTYSQUAD

LANDHUIS CHOBOLOBO 

LOBSTER & FISH FEST

ZEST BEACH CAFÉ 

LIVE BAND RHYDD’M & DJ SEVEN

MADERO OCEAN CLUB 

Bekijk alle events

 Zoek de goedkoopste vlucht naar Curaçao