TOURS OP CURAÇAO

6X ACTIE, ADRENALINEEN AVONTUUR

Een rode stofwolk achter je laten terwijl je over de onstuimige noordkust racet. Met een razendsnelle boot over het meest blauwe water varen dat je ooit gezien hebt. Of juist als een ironman over het water? Curaçao is een eiland vol actie, adrenaline & avontuur.

SCHEUREN LANGS DE NOORDKUST

Naast tropische stranden heeft Curaçao ook lekker veel ruig terrein. En wat is nou lekkerder dan daar heel hard doorheen te crossen? Eric’s ATV Adventures maakt het mogelijk en onze Harm & Tony probeerden dat uit! De ATV, ook wel bekend als quad, blijkt een perfect vervoermiddel om met de ruige kant van Curaçao kennis te maken. Dit is echt een van de leukste tours op Curaçao! De ongerepte Westkust van Curaçao is magisch te noemen. Deze ATV-tour neemt je mee langs de schildpadden bij Turtle Bay en de flamingo’s bij Willibrordus. En vervolgens lekker scheuren op de vlakte van San Pedro!

ZELF UITPROBEREN?

MEER INFO & PRIJZEN

ADRENALINE OP HET WATER

De felblauwe zee rondom Curaçao vraagt er natuurlijk om, dat er op gevaren wordt! En voor een echte razendsnelle adrenaline rush, boek je een trip met Powerboat Caribbean. Daarmee verken je op spectaculaire wijze het luxe Spaanse Water, of moet je je vasthouden bij de superscherpe bochten voor de Curaçaose kust. Je vaart naar Willemstad, Mambo Beach, Lions Dive, Seaqarium, Zanzibar, Caracasbaai, Het Spaanse Water en dan naar Fuikbaai. Daar legt de boot even aan op het strand en kun je genieten van een stuk Curaçao waar je alleen met de boot kunt komen.

GELOOF ONS, DIT WIL JE NIET MISSEN!

MEER INFO & PRIJZEN

SNELHEID OP HET SPAANSE WATER

Hé thrillseeker! Ben je in voor een beetje actie tijdens je vakantie? Ga dan met ons mee naar het Spaanse Water voor een heerlijk middagje wakeboarden of waterskieen. Met de ervaren instructeurs heb jij binnen no-time de smaak te pakken en vlieg je over het water alsof je dat nooit anders hebt gedaan. Na afloop is er alle gelegenheid om sterke verhalen te vertellen tijdens een heerlijke BBQ lunch met een welverdiende rumpunch. Geschikt voor iedereen tussen de 8-50 jaar. Dagelijks om 9.00 uur (op aanvraag) vanaf de Kima Kalki Marina op Brakkeput Ariba.

DIT ALTIJD AL EENS WILLEN PROBEREN?

MEER INFO & PRIJZEN

ALS EEN IRONMAN OVER HET WATER

Deze spectaculaire attractie is niet meer weg te denken van het eiland. Scheer als Ironman over het water of tuimel als een Dolfijn, met Zapata Flyboard! Lijkt het je moeilijk? Valt echt mee! De truc is om balans te houden. Leun je teveel op je tenen, dan val je voorover. Leun je teveel op je hakken, dan val je naar achteren. Het lukt vrijwel iedereen om aan het einde van z’n eerste vliegsessie redelijk stabiel te blijven staan. Rest alleen nog: cool poseren en lachen voor de foto! Iedereen die dit gedaan heeft, is het erover eens. Flyboarden moet je gedaan hebben! En het is makkelijker dan je denkt. Je hebt niet veel kracht of training nodig om een leuke tijd te hebben. Altijd al uit willen proberen hoe je kan vliegen boven water? Dan is flyboarden de ultieme uitdaging!

BENIEUWD? RESERVEER JE SESSIE HIER

MEER INFO & PRIJZEN

DAGJE KITESURFEN OP KLEIN CURAÇAO

Bij kitesurfen in de Caribbean denk je misschien al snel aan Bonaire: aflandige wind en helblauw, vlak water. Maar Curaçao heeft echter ook een aantal mooie spots. Waaronder Klein Curaçao, een kitesurfer’s paradijs. Kristalhelder water en tijdens het kiten zeeschildpadden spotten. Vergeleken met veel andere locaties is in de wereld is het kiten op Klein Curaçao toch wel bijzonder. Je hebt hier geen wetsuit nodig, het is namelijk altijd bikini en board shorts weer! En het is lekker rustig op het water, soms sta je in je eentje te kiten. Hoe ziet een weekendje kitesurfen eruit? Het leven bestaat uit niets dan kiten, vrienden en chillen. Het gevoel van pure vrijheid. De videographer Yuri Tand heeft dit prachtig vastgelegd. Bekijk de video hier.

ALTIJD AL WILLEN LEREN KITESURFEN?

KLIK HIER VOOR MEER INFO

TOETER OP JE ONDERWATERSCOOTER

De prachtige onderwaterwereld van Curaçao ontdekken, maar is duiken je net een brug te ver? Aquafari heeft daar een mooie oplossing voor: de onderwaterscooter! Een unieke beleving waarbij je het onderwaterleven meemaakt op een James Bond-achtig apparaat. Onze Harm en Tony probeerden het uit! Bekijk de video hier!

De Aquafari onderwaterscooter is in korte tijd één van de populairste tours op Curaçao geworden. En wij snappen wel waarom! Het is een spannende en originele manier om de prachtige onderwaterwereld te ontdekken. Er is geen duikervaring vereist en het is leuk voor het hele gezin! Een echte aanrader dus!

ZELF HET CURAÇAOSE RIF ONTDEKKEN OP EEN ONDERWATERSCOOTER?

KLIK HIER VOOR MEER INFO

DEEL DIT ARTIKELMEEST GELEZEN


COOL TOURS


LEUKSTE HOTELS OP CURAÇAO

 Krijg je er al zin in? 

Zoek hier de goedkoopste vlucht naar Curaçao!