Aquafari Onderwaterscooter

Een spannende en originele manier om de prachtige onderwaterwereld te ontdekken

De prachtige onderwaterwereld van Curaçao ontdekken, maar is duiken je net een brug te ver? Aquafari heeft daar een mooie oplossing voor: de onderwaterscooter! Een unieke beleving waarbij je het onderwaterleven meemaakt op een James Bond-achtig apparaat.

Aangeboden door TourActi Tours
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons!

Dagelijks behalve zondag om 10.00. 12.00 en 14.00u. De totale tijdsduur is ongeveer 1.5 uur inclusief instructies en je bent ongeveer 55 minuten onder water.

Inclusief onderwaterscooter, instructies en begeleiding bij de duik.

Alle talen


Eerst nog een voorproefje? Tony & Harm probeerden het uit, bekijk hier de video!


Wat we gaan doen

De Aquafari onderwaterscooter is in korte tijd één van de populairste activiteiten van Curaçao geworden. En wij snappen wel waarom! Het is een spannende en originele manier om de prachtige onderwaterwereld te ontdekken. Aquafari is veilig en je gaat maximaal 7 meter diep. Curaçao is 1 van de slechts 7 plekken ter wereld waar je dit kunt doen. Er is geen duikervaring vereist en het is leuk voor het hele gezin! Een echte aanrader dus!


Praktische informatie

Deelname aan deze tour kan vanaf een minimum leeftijd van 10 jaar, minimum lengte van 1.20 meter en een maximum gewicht: 125 kg.

De moeilijkheidsgraad: eenvoudig tot gemiddeld. Zwangere vrouwen zijn uitgesloten van deelname. De excursie is niet toegankelijk voor mensen met astma, epilepsie, hartproblemen, claustrofobie, diabetes, recente nek- of rugblessure. Je kunt Aquafari doen tot en met 18 uur voor je vlucht.

Maximaal 4 personen per groep.


Waar zullen we zijn

De tour vertrekt vanaf Pirate Bay Beach.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor jou een selectie van de spannendste tours en coolste trips. Ontdek de mooiste stranden, waar je het beste kunt watersporten, snorkelen of duiken. Maar ook waar je het lekkerste kunt relaxen met je gezelschap! Kortom, we hebben voor ieder wat wils!