ATV Off Road tour aan de Oostkant

Scheur over de ruige oostkust en ontdek de Curaçaose natuur op een unieke manier!

Dit is een echte spannende tour met veel hoogtepunten zoals de Aloë vera plantage, St Joris baai, een spannende grot en prachtige uitzichten tijdens de tour. Echt een unieke kans, dus wees er snel bij!

Aangeboden door TourActi Tours
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons!

Dagelijks om 9.00 en 14.00 uur vanaf de parkeerplaats van het Curaçao Sea Aquarium. Hotel transfer is zeker mogelijk op aanvraag en tegen een vergoeding. De tour duurt ongeveer 3.5 uur.

Inclusief een ervaren gids, drankjes tijdens de tour, een helm en bril en foto’s van jou tijdens de tour.

Nederlands, Engels, Spaans


Eerst nog even een voorproefje? Onze insider Esmeralda & haar vrienden probeerden het uit, en haar ervaring lees je hier!


Wat we gaan doen

Offroaden op Curaçao! Echt één van de leukste activiteiten op het eiland! De tour start als eerst met een korte introductie rit. Om alvast even te wennen aan de ATV Quad. Hierna rij je in een rustig tempo langs mooie woonwijken, waar je het echte “Curaçao gevoel” krijgt. Je rijdt naar het hoogste punt van de heuvels voor een prachtig uitzicht op de Oostkant van het eiland. Bij de Aloë vera plantage neem je een verfrissend drankje en je krijgt er een korte uitleg over de unieke plantage en de producten. Daarna ga je verder richting de binnenbaai op St. Joris, de thuisbasis voor vele schildpadden.

Maar het hoogtepunt van de tour is een bezoek aan een bijzondere grot, die zelfs de meeste locals niet kennen. En tot slot rij je via de kust terug naar het startpunt. En als herinnering aan deze mooie tour krijg je foto’s van jezelf in actie! Kortom, echt een perfecte manier om het eiland te ontdekken!


Praktische informatie

Deze tour is geschikt voor iedereen boven de 16 jaar. Een rijbewijs is niet nodig en bijrijders kunnen mee vanaf 5 jaar. De tour start dagelijks om 9.00 en 14.00 uur. En vertrekt vanaf de parkeerplaats van het Curaçao Sea Aquarium. Een hotel transfer is zeker mogelijk op aanvraag en tegen een vergoeding. De tour duurt ongeveer 3.5 uur.


Waar zullen we zijn

De tour vertrekt vanaf de parkeerplaats van het Curaçao Sea Aquarium.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor jou een selectie van de spannendste tours en leukste activiteiten. Ontdek de mooiste stranden en waar je het beste kunt watersporten, snorkelen of duiken. Maar ook waar je bijvoorbeeld het lekkerste kunt relaxen met je gezelschap! Kortom, we hebben echt voor ieder wat wils!