Atv Off Road

Scheur over de ruige westkust en ontdek de Curaçaose ‘desert’ op een ATV!

De ongerepte Westkust van Curaçao is magisch te noemen. Deze ATV-tour neemt je mee langs de schildpadden bij Turtle Bay en de flamingo’s bij Willibrordus. En vervolgens lekker scheuren op de vlakte van San Pedro.

Aangeboden door TourActi Tours
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons!

Dagelijks om 9.00 en 13.00 uur vanaf de parkeerplaats van het Curaçao Sea Aquarium. Hotel transfer mogelijk op aanvraag en tegen een vergoeding. De tour duurt ongeveer 4 uur.

Inclusief drankjes tijdens de tour, een helm en bril en foto’s van jou tijdens de tour.

Nederlands, Engels, Spaans


Eerst nog een voorproefje? Tony & Harm probeerden het uit, bekijk hier de video!


Wat we gaan doen

Dit is de ideale off-road ATV tour als je niet de hele dag wilt rijden, maar wel de ruige Westkust wilt ontdekken.  ATV-tour neemt je mee langs de schildpadden bij Turtle Bay en de flamingo’s bij Willibrordus. En vervolgens lekker scheuren op de vlakte van San Pedro. We rijden off-road o.a. langs Bullenbaai, Kokomo Beach en Otrabanda.


Praktische informatie

Deze tour is geschikt voor iedereen boven de 18 jaar met een geldig rijbewijs. Bijrijders vanaf 5 jaar. De tour start dagelijks om 9.00 en 13.00 uur vanaf de parkeerplaats van het Curaçao Sea Aquarium. Een hotel transfer is mogelijk op aanvraag en tegen een vergoeding. De tour duurt ongeveer 4 uur.


Waar zullen we zijn

De tour vertrekt vanaf de parkeerplaats van het Curaçao Sea Aquarium.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor jou een selectie van de spannendste tours en coolste trips. Ontdek de mooiste stranden, waar je het beste kunt watersporten, snorkelen of duiken. Maar ook waar je het lekkerste kunt relaxen met je gezelschap! Kortom, we hebben voor ieder wat wils!