Duiken met dolfijnen: scuba encounter

Maak een duik met dolfijnen zonder duikbrevet

Zwemmen en snorkelen met dolfijnen is al heel speciaal, maar duiken met dolfijnen geeft een extra dimensie aan je dolfijnenprogramma. Het is heel bijzonder om de dolfijnen onder water te kunnen observeren, terwijl jij rustig ademt door je ademautomaat. Hierdoor heb je alle tijd om te genieten van de bijzondere dolfijn(en). Het programma wordt opgedeeld in 2 gedeeltes: de duikintroductie en de duik met de dolfijnen de volgende dag.

Aangeboden door TourActi Tours
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Het programma start op dinsdag of woensdag (op aanvraag).

Inclusief duikspullen en uitgebreide instructies.

Dit programma wordt aangeboden in het Engels


Eerst nog even een voorproefje van deze unieke scuba encounter met dolfijnen op Curaçao? Bekijk dan hier de instagram pagina!


Wat we gaan doen

Net als je denkt dat je alles hebt gedaan op Curaçao…kun je duiken met dolfijnen, zonder duikbrevet!

Tijdens dit programma leer je basistechnieken van het duiken én duik je met dolfijnen in een afgesloten lagune. Zwemmen en snorkelen met dolfijnen is al speciaal, maar duiken met dolfijnen geeft een extra dimensie aan je dolfijnenprogramma. Het is heel bijzonder om de dolfijnen onder water te kunnen observeren, terwijl jij rustig ademt door je ademautomaat. Hierdoor heb je alle tijd om te genieten van de bijzondere dolfijn(en).

Het programma wordt opgedeeld in 2 gedeeltes: de duikintroductie en de duik met de dolfijnen de volgende dag.


Praktische informatie

Het duikniveau van deze trip: makkelijk. De minimale leeftijd is 10 jaar; jongeren betalen regulier tarief. Deze duiktrip is niet geschikt voor zwangere vrouwen.

Belangrijk: Je ontvangt na bevestiging  een medisch formulier van de duikschool dat moet worden ingevuld. Heb je een “ja” ingevuld, dan heb je een officiële doktersverklaring nodig om te kunnen deelnemen

Gebrevetteerde duikers kunnen deelnemen aan de de duik met dolfijnen in de open zee.


Waar zullen we zijn

Het startpunt is de Duikschool bij Lions Dive hotel (centraal gelegen naast het Seaquarium en Curaçao Beach Boulevard).

Over DolfijnGO

DolfijnGO neemt jou het hele jaar door mee naar de leukste evenementen, coolste tours, en de beste feestjes. Ontdek de mooiste stranden, de beste restaurants, of waar je het beste kunt watersporten, snorkelen of duiken. Maar ook waar je het lekkerste kunt eten of relaxen met jouw gezelschap! Kortom, we hebben voor ieder wat wils!