Snorkel Trip

Snorkelend langs Tug Boat, Director’s Bay en Caracasbaai

De onderwaterwereld van Curaçao is minstens zo mooi als boven water. Vanaf het Spaanse Water brengt vissersboot de “Red Snapper” jou naar de leukste snorkel spots op het eiland. De tocht erheen met de vele bootjes, de Tafelberg en de fris groen gekleurde mangroves is al een feestje op zich.

Aangeboden door TourActi Tours
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons!

Elke woensdag en zaterdag om 10.00 uur bij de Vissershaven aan de Caracasbaai. De tour duurt 3,5 uur.

Inclusief: Open bar & lekkere vruchtenreep

Geschikt voor alle talen.


Wat we gaan doen

De onderwaterwereld van Curaçao is echt prachtig. Vanaf het Spaanse Water brengt de vissersboot “Red Snapper” jou naar de leukste snorkelspots van het eiland. Je kunt dichtbij de boot snorkelen of juist met de stroming mee snorkelen richting het strand van Baya Beach, waar je ook de minder bekende snorkelspots vindt.


Praktische informatie

Deze tour is geschikt voor iedereen die kan zwemmen en vertrekt elke woensdag en zaterdag om 10.00 uur van de vissershaven aan de Caracasbaai, vlakbij Jan Thiel. De tour duurt 3.5 uur en is inclusief open bar en een heerlijke vruchtenreep. Er kunnen maximaal 23 personen mee.


Waar start de tour

De snorkel tour start elke woensdag en zaterdag om 10.00 uur bij de Vissershaven aan de Caracasbaai.

"

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor jou een selectie van de spannendste tours en coolste trips. Ontdek de mooiste stranden, waar je het beste kunt watersporten, snorkelen of duiken. Maar ook waar je het lekkerste kunt relaxen met je gezelschap! Kortom, we hebben echt voor ieder wat wils!