Unieke encounter met dolfijnen op Curaçao

Leuke interactieve activiteit voor het hele gezin!

Dolfijnen zijn hele intelligente en sociale dieren. Door hun nieuwsgierigheid en het speelse karakter van de dolfijn vinden zij het leuk om interactie te hebben met mensen. Misschien heb je weleens meegemaakt dat ze meezwommen met de boot waarop je zat. DolfijnGO biedt jou nu de kans voor echte unieke encounter met deze bijzondere dieren op Curaçao!

Aangeboden door TourActi Tours
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

De programma’s starten om 8.00u, 11.00u en 14.00 uur. De tijdsduur is ongeveer 20 minuten. Exclusief instructies van de trainer vooraf. De locatie is het Sea Aquarium Park.

Entree tot het Sea Aquarium Park en gebruik van een kluisje. Kijkers betalen een apart kaartje.

Dit programma wordt aangeboden in het Nederlands


Eerst nog even een voorproefje van deze unieke encounter met dolfijnen op Curaçao? Bekijk dan hier de instagram pagina!


Wat we gaan doen

In het water leer je van de trainer veel over het gedrag en lichaam van de dolfijn. Hoe communiceren zij met elkaar onder water? En dan ga je natuurlijk zelf ook communiceren met de dolfijn! Wat dacht je van een dolfijnen kus of een knuffel? Tot slot zal de dolfijn jou onder leiding van de trainer nog wat kunstjes laten zien!


Praktische informatie

Deze encounter met dolfijnen op Curaçao is geschikt voor alle leeftijden. Kinderen onder de 8 jaar moeten worden begeleid door een volwassene.


Waar zullen we zijn

De tour vindt plaats op bij Dolphin Academy Curaçao in het Sea Aquarium Park.

Over DolfijnGO

DolfijnGO neemt jou het hele jaar door mee naar de leukste evenementen, coolste tours, en de beste feestjes. Ontdek de mooiste stranden, de beste restaurants, of waar je het beste kunt watersporten, snorkelen of duiken. Maar ook waar je het lekkerste kunt eten of relaxen met jouw gezelschap! Kortom, we hebben voor ieder wat wils!