Zwemmen met dolfijnen op Curaçao

Leuke interactieve activiteit voor het hele gezin!

Dolfijnen zijn hele intelligente en sociale dieren. Door hun nieuwsgierigheid en het speelse karakter vinden zij het leuk om interactie te hebben met mensen. Zwemmen met dolfijnen is voor velen een droom. En jij kunt deze droom werkelijkheid laten worden op Curaçao!

Aangeboden door TourActi Tours
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

De programma's starten om 8.30, 11.00 en 14.00u. Het totale progamma met de dolfijnen duurt ongeveer 30 minuten.

De tour is inclusief het entree tot het Curaçao Sea Aquarium Park en het gebruik van zwemvinnen, zwemvest (indien van toepassing) en het gebruik van een kluisje.

Dit programma wordt aangeboden in het Nederlands en Engels.


Eerst nog even een voorproefje van deze unieke activiteit met dolfijnen op Curaçao? Bekijk dan hier de instagram pagina!


WAT GAAN WE DOEN

Tijdens dit unieke programma, heb je volop kans op interactie met de dolfijnen. Je gaat het water in om naast de dolfijnen te zwemmen en ze te aaien. Je leert signalen te geven aan de dolfijen. En als je de signalen goed uitvoert, zullen de dolfijnen gaan zwaaien, zingen of een rondje draaien.

De dolfijnen zwemmen in een natuurlijke zee lagune en je kunt ze goed observeren tijdens het zwemmen. Zwemmen met dolfijnen wordt met een klein aantal deelnemers gedaan waardoor het altijd een hele persoonlijke ervaring is. Voor het begin van het programma krijg je instructies. Het totale progamma met de Dolfijnen duurt ongeveer 30 minuten.


PRAKTISCHE INFORMATIE

Deze activiteit met dolfijnen op Curaçao is geschikt voor iederen vanaf 8 jaar (1.30m lang). Zwangere vrouwen mogen niet deelnemen aan deze activiteit. Het gebruik van een zwemvest is verplicht voor kinderen onder 1.45 m. En het gebruik van zwemvinnen is verplicht voor alle deelnemers.


WAAR ZULLEN WE ZIJN

De tour vindt plaats op bij Dolphin Academy Curaçao in het Sea Aquarium Park.

OVER DOLFIJNGO

DolfijnGO neemt jou het hele jaar door mee naar de leukste evenementen, tours en de beste feestjes. Ontdek de mooiste stranden, de beste restaurants, of waar je het beste kunt watersporten, snorkelen of duiken. Maar ook waar je het lekkerste kunt eten of relaxen met jouw gezelschap! Kortom, we hebben echt voor ieder wat wils!