Blue Room

Ontdek de Blue Room op Curaçao met deze unieke boot & snorkeltocht

Snorkelen is natuurlijk een must als je op Curaçao bent. En als je het dan toch gaat doen, ga dan met ons mee naar de mooiste snorkelplekken van het eiland: Blue Room en Mushroom Forest. Zodra je de grot binnen zwemt geniet je van spectaculaire lichteffecten. Deze snorkeltour is er een om nooit meer te vergeten. En natuurlijk zorgen we voor een heerlijke uitgebreide BBQ en een open bar.

Deze tour is aangeboden door TourActi.

Ben je op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

De programma’s starten iedere woensdag om 8 uur. Je keert rond 17 uur weer terug. We vertrekken vanaf de vissershaven aan de Caracasbaai.

Inclusief snorkelspullen en natuurlijk een heerlijke uitgebreide BBQ en een open bar.

Alle talen


Wat we gaan doen

We varen naar de mooiste snorkelplekken van het eiland waar je de blauwe grotten kan verkennen. De boottocht erheen langs de bounty stranden van Curaçao is al een ervaring op zich.


Praktische informatie

Deze tour is geschikt voor alle leeftijden. Snorkelen alleen met een zwemdiploma. Kinderen onder de 4 jaar mogen gratis mee, kinderen van 4 t/m 12 jaar voor de halve prijs.


Waar zullen we zijn

Vertrek vanaf de Caracasbaai om 8 uur in de ochtend.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor jou een selectie van de spannendste tours en coolste trips. Ontdek de mooiste stranden, waar je het beste kunt watersporten, snorkelen of duiken. Maar ook waar je het lekkerste kunt relaxen met je gezelschap! Kortom, we hebben voor ieder wat wils!