Duiken op Oostpunt

Duiken op Oostpunt, een unieke kans voor gevorderde duikers

Ben je een gevorderde duiker en wil je op een hele bijzondere plek duiken tijdens je vakantie op Curaçao? Kies dan voor deze duik trip naar Oostpunt, een unieke en nog ongerepte duiklocatie. Gesleep met duikspullen is niet nodig, want alle duikspullen worden voor je geregeld. Een ervaren dive master vergezelt je tijdens de duik.

Aangeboden door TourActi Tours
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Dagelijks (op aanvraag) van 8.00 - 12.00u.

Inclusief water, soft drinks, brood, salades, duikuitrusting en ervaren dive master.

Geschikt voor alle talen


Wat we gaan doen?

Duiken op een hele bijzondere plek. Oostpunt is echt een unieke en nog ongerepte duiklocatie. Hier geniet je van prachtige koralen en sponzen en kijk je uit naar roggen, barracuda’s, schildpadden en haaien. Gesleep met duikspullen is niet nodig, want alle spullen worden voor je geregeld. Een ervaren dive master vergezelt je tijdens de duik. Deze duik is alleen voor duikers met brevet. Het minimum aantal personen is 6, maximum 15.


Praktische informatie

Deze duik is alleen voor duikers met brevet. Minimum aantal personen is 6, maximum 15. De tour is dagelijks (op aanvraag) van 8.00-12.00u. Vergeet niet om je duikpas mee te nemen!


Waar zijn we?

We starten om 8.00 bij Kima Kalki Marina op Brakkeput Arriba in het Spaanse Water.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor jou een selectie van de spannendste tours en coolste trips. Ontdek de mooiste stranden, waar je het beste kunt watersporten, snorkelen of duiken. Maar ook waar je het lekkerste kunt relaxen met je gezelschap! Kortom, we hebben voor ieder wat wils!