Duiken op Oostpunt

Duiken op Oostpunt, een unieke kans voor gevorderde duikers

< Terug naar het overzicht

Ben je een gevorderde duiker en wil je op een hele bijzondere plek duiken tijdens je vakantie op Curaçao? Kies dan voor deze duik trip naar Oostpunt, een unieke en nog ongerepte duiklocatie. Gesleep met duikspullen is niet nodig, want alle duikspullen worden voor je geregeld. Een ervaren dive master vergezelt je tijdens de duik.

Aangeboden door TourActi Tours
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Dagelijks (op aanvraag) van 8.00 - 12.00u.

Inclusief water, soft drinks, brood, salades, duikuitrusting en ervaren dive master.

Geschikt voor alle talen


Wat we gaan doen?

Duiken op een hele bijzondere plek. Oostpunt is echt een unieke en nog ongerepte duiklocatie. Hier geniet je van prachtige koralen en sponzen en kijk je uit naar roggen, barracuda’s, schildpadden en haaien. Gesleep met duikspullen is niet nodig, want alle spullen worden voor je geregeld. Een ervaren dive master vergezelt je tijdens de duik. Deze duik is alleen voor duikers met brevet. Het minimum aantal personen is 6, maximum 15.


Praktische informatie

Deze duik is alleen voor duikers met brevet. Minimum aantal personen is 6, maximum 15. De tour is dagelijks (op aanvraag) van 8.00-12.00u. Vergeet niet om je duikpas mee te nemen!


Waar zijn we?

We starten om 8.00 bij Kima Kalki Marina op Brakkeput Arriba in het Spaanse Water.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!