Dushi Sup

Yoga op kristalhelder Caribisch water

Geen muren, spiegels of muziek. Alleen maar stilte en natuur. Een yoga klasje op kristalhelder Caribisch water. Dat klinkt als een droom. Maar die wordt nu werkelijkheid bij Curacao’s eerste floating studio Dushi SUP.

Aangeboden door Dushi Sup Curacao
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons!

Elke donderdag op Klein Knip en elke Zondag op Caracasbaai om 10.00u. Of je nu kiest voor de Kleine Knip in West of de Oostelijke Caracasbaai, een unieke ervaring is gegarandeerd!

Inclusief sup-board, introductie, yogales & een flesje water.

Engels, Nederlands


Wat we gaan doen

Of je nu kiest voor de Kleine Knip in West of de Oostelijke Caracasbaai, een unieke ervaring is gegarandeerd! Je krijgt les van yogi Liberty Suares, zij is gecertificeerd yoga instructeur en ambassadeur van de BOGA Yoga paddle boards. Deze boards zorgen voor ultieme stabiliteit en balans op het water. Of je nu beginner of gevorderd bent, de Dushi SUP is er voor iedereen!


Praktische informatie

Of je nu beginner of gevorderd bent, de Dushi SUP is geschikt voor iedereen. Een zwemdiploma is wel vereist. De yogales start om 10.00u en duurt 60 minuten. Het is aangeraden comfortable zwemkleding (of rash guard) en zonnebrand bij je te hebben.


Waar zullen we zijn

Ontmoeting is op het strand van Klein Knip of Caracasbaai voor een kleine introductie. De les zelf start om 10.00u, dus graag 15 minuten eerder aanwezig te zijn.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor jou een selectie van de spannendste tours en coolste trips. Ontdek de mooiste stranden, waar je het beste kunt watersporten, snorkelen of duiken. Maar ook waar je het lekkerste kunt relaxen met je gezelschap! Kortom, we hebben voor ieder wat wils!