Handlijn vissen met Captain Manchi

Local style vistrip op een echte Antilliaanse vissersboot

Als je op Curaçao aankomt voel je direct de relaxte vibe. Met deze tour hou je die vibe vast. Stap aan boord bij Captain Manchi op zijn authentieke Antilliaanse vissersboot, de Queen Elisabeth. Leer alles over het onderwaterleven van het eiland en ga het zelf ontdekken. Wellicht vang je wel een tonijn of een barracuda! Liever een zijn met de vissen? Spring dan het water in bij Westpunt en maak een mooie snorkeltocht.

Deze tour wordt aangeboden door TourActi Tours

De tour vertrekt dagelijks van 07.00 – 13.00 uur vanaf Piscadera baai.

Prijs is inclusief water, soft-drinks, hapje, vis- en snorkelspullen. Indien vooraf geboekt ook hotel transfer.

Nederlands


Wat we gaan doen

Een geheel andere manier om de diepe blauwe wateren van Curaçao te ervaren! Vanaf een 10 meter lange authentieke Curaçaose vissersboot inclusief lokale visser! Herman Debrot, ook wel Captain Manchi genoemd, laat jou de ins & outs van het Antiliaanse handlijnvissen zien. In de vroege ochtendzon, wanneer je de zeilen hijst, zul je snel ontdekken dat de Captain Manchi familie al generaties lang op het eiland woont en alles weet over de geschiedenis, cultuur en natuur van Curaçao. Na het perfectioneren van je opgedane vis vaardigheden is er nog ruimte om te zwemmen, snorkelen en af te sluiten met een lekker ‘sopi’ (soep) en een broodje.


Praktische informatie

Deze tour is geschikt voor iedereen tussen de 8-50 jaar.  Dagelijks vertrek van 07.00 – 13.00 uur vanaf Piscadera baai.


Waar zullen we zijn

De tour vertrekt vanaf Piscadera baai.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor jou een selectie van de spannendste tours en coolste trips. Ontdek de mooiste stranden, waar je het beste kunt watersporten, snorkelen of duiken. Maar ook waar je het lekkerste kunt relaxen met je gezelschap! Kortom, we hebben voor ieder wat wils!