Boottocht naar Klein Curaçao

All inclusive Boottocht naar Klein Curaçao met de Jonalisa Catamaran

Klein Curaçao is een paradijselijk stukje aarde, slechts anderhalf uur varen vanaf Curaçao. Boek nu deze leuke all-inclusive boottocht op de Jonalisa Jo naar Klein Curaçao. Reserveer tijdig, deze boottocht is populair en snel volgeboekt.

Aangeboden door TourActi Tours
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Dagelijks om 8.00 uur vanaf Pirate's Nest aan de Caracasbaai.

Inclusief ontbijt en uitgebreide BBQ-lunch buffet, open bar, gebruik van masker, snorkel en flippers en instructies en hotel transfer (vanuit omgeving Jan Thiel)

Geschikt voor alle talen


Wat we gaan doen?

Wanneer je ’s ochtends aan boord komt, staat er al een lekker ontbijtje met thee en koffie voor je klaar. Na het ontbijt brengt de Jonalisa je in 1.5 uur naar Klein Curaçao. De catamaran heeft een open bar, muziek, toiletten en lounge netten voor een perfecte dag. Er is voldoende schaduw aan boord. De enthousiaste crew zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

Als je aankomt op het paradijselijke Klein Curaçao, heb je alle gelegenheid om het eiland te verkennen. Maak een wandelingetje naar de vuurtoren, ga lekker zonnebaden of snorkel met zeeschildpadden. Terwijl jij geniet van je dag op het heerlijke onbewoonde eiland, gaat de crew aan de slag met de voorbereidingen voor de BBQ lunch en rond het middaguur wordt de lunch op geserveerd.

Na de lunch is er alle tijd om terug te gaan naar het eiland om verder te genieten. Voor de terugreis naar het vasteland, worden de zeilen gehesen. Met een heerlijk drankje in je hand zeil je terug en geniet je van het uitzicht en de relaxte sfeer. Wil je duiken op Klein Curaçao? Dat kan! Je kunt duikspullen en/of gids bijboeken.


Praktische informatie

Deze tour is geschikt voor alle leeftijden. Kinderen tussen 4-12 jaar krijgen korting. En kinderen t/m 3 jaar mogen gratis mee.

Je kunt je dag rustig beginnen. Het vertrek is om 8.00u; elke dag. Het startpunt aan de Caracasbaai is makkelijk bereikbaar en daar is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Hoteltransfar vanaf omgeving Jan Thiel is mogelijk. Logeer je buiten Jan Thiel, dan dien je met eigen vervoer te komen.


Waar zijn we?

De boot vertrekt stipt om 8.00u bij Pirate’s Nest aan de Caracasbaai. Opstappen om 7.45u.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor jou een selectie van de spannendste tours en coolste trips. Ontdek de mooiste stranden, waar je het beste kunt watersporten, snorkelen of duiken. Maar ook waar je het lekkerste kunt relaxen met je gezelschap! Kortom, we hebben voor ieder wat wils!