Luxe Motorjacht naar Klein Curaçao

Met een comfortabele, luxe motorjacht naar dit onbewoonde eiland

Op een onbewoond eiland zijn alle dagen fijn! Wil jij dat ook meemaken? Dat kan met deze comfortabele luxe motorjacht naar Klein Curaçao! Een paradijselijk stukje aarde, slechts anderhalf uur varen vanaf Curaçao.

Aangeboden door TourActi Tours
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Vertrek elke dinsdag, woensdag, vrijdag en zondag om 7.00u van het Spaanse Water (Jan Sofat). Voor €9 extra wordt je opgehaald en gebracht bij je hotel met een luxe bus met airconditioning.

Inclusief frisdrank, water en een lekkere rumpunch op terugreis. Ook wordt er gezorgd voor een ontbijt en uitgebreide BBQ lunch met fruit en salades. Het gebruik van ligbedden, parasols en beachhouse met sanitaire voorzieningen is inbegrepen.

Ook actievelingen kunnen hun hart ophalen op Klein Curaçao. Ga met de crew op zoek naar schildpadden tijdens de snorkelsafari of wandel naar de vuurtoren.

 

Geschikt voor alle talen


Wat we gaan doen?

Je vaart met een comfortabele, luxe motorjacht naar het onbewoonde eiland met het prachtige witte zandstrand. Door de ligging op zo’n 10 kilometer van de zuidoostkust van Curaçao, ben je een dag ver weg van de bewoonde wereld. Luierend op een ligbedje kijk je uit op de turquoise zee, voor het ultieme vakantiegevoel. Tijdens deze geheel verzorgde dag ontbreekt het je aan niets. Je kunt gebruik maken van het privé beachhouse, ligbedden en parasols. Voor jouw gemak wordt eten en drinken de gehele dag verzorgd.

Ook actievelingen kunnen hun hart ophalen op Klein Curaçao. Ga met de crew op zoek naar schildpadden tijdens de snorkelsafari of wandel naar de vuurtoren. Tijdens de terugreis naar Curaçao, kun je nagenieten van een heerlijke tropische dag onder het genot van een lekkere Rumpunch cocktail.

De boottocht naar Klein Curaçao is één van de meest populaire activiteiten op Curaçao. Plaatsen zijn beperkt beschikbaar, dus reserveer daarom op tijd je tickets. Heb je geen eigen vervoer of wil je opgehaald worden? Boek dan tickets inclusief een hotel transfer met luxe bus met airconditioning.


Praktische informatie

Deze tour is geschikt voor alle leeftijden. Het vertrek is om 7.00u; elke dinsdag, woensdag, vrijdag en zondag. Voor €9 extra wordt je opgehaald en gebracht bij je hotel met een luxe bus met airconditioning.

Het startpunt Spaanse Water in Jan Sofat is makkelijk bereikbaar.


Waar zijn we?

Het tour start in het Spaanse Water in Jan Sofat.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor jou een selectie van de spannendste tours en coolste trips. Ontdek de mooiste stranden, waar je het beste kunt watersporten, snorkelen of duiken. Maar ook waar je het lekkerste kunt relaxen met je gezelschap! Kortom, we hebben voor ieder wat wils!