Supersnelle powerboat

Langs de Curaçaose zuidkust

Kriebels in je buik, haren in de wind! Met deze powerboat tour scheur je met een snelheid van maar liefst 100 km per uur de Caribische wateren over. Het eiland verkennen kan bijna niet spectaculairder! We varen vanaf Zanzibar naar Willemstad en de pontjesbrug om de weg te vervolgen langs de mooiste stranden zoals Mambo Beach, Seaquarium en Caracasbaai. Via het Spaanse water bereiken we Fuikbaai waar je heerlijk in het water plonst!

Deze tour wordt aangeboden door TourActi Tours

Tours op dinsdag, woensdag en vrijdag, vertrek vanaf Zanzibar om 10 uur in de ochtend. Graag 20 min. vantevoren aanwezig zijn.

Prijs is incl. reddingsvest en verzekering

Nederlands


Eerst nog een voorproefje? Tony & Harm probeerden het uit, bekijk hier de video!


Wat we gaan doen

Dit is een ideale tour als je met een snelheid van maar liefst 100 km per uur de Caribische wateren wilt betreden. Het eiland verkennen kan bijna niet spectaculairder! De tour start bij Zanzibar en vaart naar Willemstad en de pontjesbrug om de weg te vervolgen langs de mooiste stranden zoals Mambo Beach, Seaquarium en Caracasbaai. Via het Spaanse water bereiken we Fuikbaai waar je heerlijk in het water plonst!


Praktische informatie

Deze tour is geschikt voor iedereen met een zwemdiploma.


Waar zullen we zijn

De tour vertrekt vanaf Zanzibar om 10 uur in de ochtend. Graag 20 min. vantevoren aanwezig zijn.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor jou een selectie van de spannendste tours en coolste trips. Ontdek de mooiste stranden, waar je het beste kunt watersporten, snorkelen of duiken. Maar ook waar je het lekkerste kunt relaxen met je gezelschap! Kortom, we hebben voor ieder wat wils!