Snorkelen & Sightseeing

Unieke snorkel & sightseeing tour met de Blue Finn Catamaran

< Terug naar het overzicht

Snorkelen bij één van de beste snorkelplekken op Curaçao! Wil jij dat ook meemaken? Dat kan met de Blue Finn Catamaran! Met deze ‘all-inclusive’ boottocht, snorkel je bij het scheepswrak “Tug Boat”, één van de beste snorkelplekken op Curaçao én geniet je op het Spaanse Water en Fuik van de relaxte sfeer.

Aangeboden door TourActi
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Elke vrijdag om 10.00 uur vanaf ZanziBar Beach op Jan Thiel.

Inclusief lunch, drankjes (geen sterke drank), en het gebruik van snorkelspullen

Geschikt voor alle talen


Eerst nog een voorproefje? Bekijk dan ook de Instagram pagina van Blue Finn Charters voor een impressie!


Wat we gaan doen?

Om 10.00u stap je aan boord van de catamaran, en vanaf dat moment begint jouw super ontspannen dag met perfecte verzorging. Deze snorkel trip biedt het beste qua snorkelen en sightseeing dat Curaçao te bieden heeft: Snorkelen boven de Tugboat (een klein scheepswrak), genieten van het uitzicht op het Spaanse water én chillen bij Fuik baai, een prachtige baai die alleen per boot toegankelijk is. Drankjes en een lekkere sandwich zijn inbegrepen. En rond 15.00u ben je terug bij Zanzibar. Hier kun je verder relaxen op het strand als je wilt, of een drankje bestellen bij één van de vele strandbarretjes of restaurants.


Praktische informatie

Deze tour is geschikt voor alle leeftijden. Kinderen tussen 4-12 jaar betalen de helft van de prijs.

Je kunt je dag rustig beginnen. Het vertrek is om 10.00u; elke vrijdag. Het startpunt Zanzibar Beach in Jan Thiel is makkelijk bereikbaar en ligt op loopafstand van de hotels in Jan Thiel. Logeer je buiten Jan Thiel, dan dien je met eigen vervoer te komen. Er is geen hotel transfer mogelijk.


Waar zijn we?

We starten om 10.00 bij Zanzibar Beach in Jan Thiel. En hier zullen we rond 15.00 ook weer eindigen. Hier kun je verder kunt relaxen op het strand als je wilt, en daarna een drankje bestellen bij één van de vele strandbarretjes of restaurants.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!