Wakeboard & Water Ski avontuur

Ultieme snelheid op het Spaanse Water

Hé thrillseeker! In voor een beetje actie tijdens je vakantie? Ga dan met ons mee naar het Spaanse Water voor een heerlijk middagje wakeboarden of waterskieen. Met de ervaren instructeurs heb jij binnen no-time de smaak te pakken en vlieg je over het water alsof je dat nooit anders hebt gedaan.

Na afloop is er alle gelegenheid om sterke verhalen te vertellen tijdens de BBQ lunch met een welverdiende rumpunch.

Waterskieen & wakeboarden op het Spaanse Water wordt aangeboden door TourActi Tours
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons!

Dagelijks om 9.00 uur (op aanvraag) vanaf Kima Kalki Marina op Brakkeput Ariba. De tour duurt ongeveer 4 uur.

Prijs is inclusief materiaal, instructie van een ervaren wakeboarder, een boottochtje naar de ski-plas, BBQ, soft-drinks, water en rumpunch.

Nederlands


Wat we gaan doen

Een heerlijke middag wakeboarden of waterskieen op het Spaanse Water. Met onze ervaren instructeurs heb jij binnen no –time de smaak te pakken en zoef je over het water alsof je nooit anders hebt gedaan.


Praktische informatie

Deze activiteit is geschikt voor iedereen tussen de 8-50 jaar. En start dagelijks om 9.00 uur (op aanvraag) vanaf de Kima Kalki Marina op Brakkeput Ariba. De les duurt ongeveer 4 uur.


Waar zullen we zijn

Startlocatie is de Kima Kalki Marina op Brakkeput Ariba.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor jou een selectie van de spannendste tours en coolste trips. Ontdek de mooiste stranden, waar je het beste kunt watersporten, snorkelen of duiken. Maar ook waar je het lekkerste kunt relaxen met je gezelschap! Kortom, we hebben voor ieder wat wils!