Eiland tour

Ontdek een groot gedeelte van Curaçao per comfortabele auto

< Terug naar het overzicht

Tijdens deze eiland tour, ontdek je een groot gedeelte van Curaçao, per comfortabele auto met airconditioning. De highlights aan de Oostkant zijn Punda, de Likeurfabriek, Scharloo en het Spaanse Water. Highlights aan de Westkust zijn Boca Tabla, Knip, de zoutpannen en Jan Kok (met de kans om flamingo’s te zien). Aan de westkunt kun je snorkelen, zwemmen of relaxen op het strand.

Aangeboden door TourActi Tours
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Deze tour is persoonlijk, gaat 4x per week op dinsdag, woensdag, vrijdag en zondag.

Inclusief professionele gids, entree stranden & Boca Tabla, een fles koud water en hotel transfer vanaf de meeste hotels.

Nederlands, Engels, Spaans


Wat we gaan doen?

Aan het begin van de tour word je opgepikt bij je hotel of de cruise pier, waarna je de Oostkant van Curaçao bezoekt. Dit is het meest bewoonde gedeelte van het eiland. Highlights aan de Oostkant zijn: prachtige architectuur in Punda, Scharloo, de likeurfabriek en het Spaanse Water. Hierna gaat de tour naar de Westkant, of de “groene kant” van het eiland, met natuur, landhuizen en natuurlijke stranden. Highlights aan de Westkant zijn Boka Tabla, de zoutpannen van Jan Kok, waar je de kans hebt om flamingo’s te zien in hun natuurlijke omgeving. Je krijgt ook de kans om te genieten van een heerlijke lunch in Westpunt.

De natuurlijke stranden aan de Westkust hebben een heerlijke Caribische sfeer; fijn zand, een prachtige blauwe zee en een tropische sfeer. De comfortabele bus met professionele gids brengt je naar één van de mooiste stranden op het eiland; Knip baai. Om er te komen, geniet je van een leuke rit door het heuvelachtige strand. Knip is bekend om het uitkijkpunt, één van de beroemdste plekken op Curaçao om een foto te maken. Hier kun je een verfrissende duik in zee nemen. Dit is één van de meest complete tours, die je veel aandacht bieden en veel informatie over het eiland.


Praktische informatie

Deze tour is geschikt voor alle leeftijden. Kinderen tussen 2-12 jaar betalen de halve prijs. En kinderen t/m 2 jaar mogen gratis mee.

De tour is beschikbaar op dinsdag, woensdag, vrijdag en zondag. Dinsdag, woensdag en vrijdag kun je zwemmen bij Knip Beach! Op zondag wordt er niet gezwommen en wordt er geen bezoek gebracht aan Knip. In plaats daarvan, bezoek je het Slavenhuis ($ 3,- p.p.) en Fort Nassau (met likeurproeverij)


Waar zijn we?

Transfer is mogelijk vanuit meeste hotels. Vermeld je hotel voor de gratis hotel transfer. Transfer St. Barbara resort en Blue Bay mogelijk tegen vergoeding

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!