Met de Tuk Tuk door Willemstad

Op een unieke manier de prachtige koloniale stad van Curaçao ontdekken

De Pontjesbrug en de gekleurde huisjes, ze zijn iconisch voor het eiland. Met de Tuk tuk tour bezoek je in 1 uur alle highlights van Willemstad en leer je over de geschiedenis van deze kleurrijke stad.

Aangeboden door TourActi Tours
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons!

Maandag t/m zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur vanaf een centraal startpunt in Punda, vlakbij de Pontjesburg aan de Pundazijde.

1 uur per comfortabele Tuk Tuk inclusief leuke, professionele chauffeur/gids!

Nederlands, Engels, Spaans


Wat we gaan doen

We bezoeken de drijvende markt, de wijk Scharloo met haar prachtige koloniale gebouwen, de kerk van Pietermaai, Fort Amsterdam en nog veel meer. Met de Tuk tuk kom je overal veel dichterbij dan met een auto of een bus en bonus: je zit er maar met 2 personen in, je hebt dus bijna aan privé tour!


Praktische informatie

De tours zijn in het Nederlands en worden aangeboden van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 – 17.00 uur. De tour is geschikt voor alle leeftijden. Baby’s mogen gratis mee, kinderen tussen 3-16 jaar tegen speciaal tarief.


Waar zullen we zijn

De tour begint tegenover de beroemde Pontjesbrug en gaat door de wijk Punda richting Fort Amsterdam, het eindpunt van de tour.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor jou een selectie van de spannendste tours en coolste trips. Ontdek de mooiste stranden, waar je het beste kunt watersporten, snorkelen of duiken. Maar ook waar je het lekkerste kunt relaxen met je gezelschap! Kortom, we hebben voor ieder wat wils!