Privé Eiland Tour

Een perfecte dag langs de meest leukste spots van het eiland

Je kent het gevoel wel. Zoveel te doen, zo weinig tijd. En het is vakantie dus het mag ook wel een beetje relaxt. Wij bieden uitkomst. Jij vertelt wat je wilt en wij stellen de ideale dag voor je samen. We halen je voor de deur op en brengen je overal naartoe. Of je nou wilt strandhoppen, snorkelen, watersporten, spa bezoeken, koloniale gebouwen bezoeken, shoppen…Wij brengen je naar de beste plekjes.

Aangeboden door Sand & Stilettos
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons!

Dagelijks, tijd in overleg. De tour duurt 4 -7 uur. 

Deze unieke tour is inclusief gids, water en vervoer. De prijs is exclusief lunch/diner en entree tot activiteiten.


Eerst nog even een voorproefje? Bekijk dan hier de prachtige Instagram pagina van Gaby Lieuw van Sand & Stilettos.

Nederlands, Engels


Wat we gaan doen

Wat jij wilt! Het is jouw vakantie. Jij vertelt wat je wilt en wij stellen jouw ideale dag samen. We halen je voor de deur op en brengen je overal naartoe. Of je nou wilt strandhoppen, snorkelen, watersporten, spa’s bezoeken, koloniale architectuur bekijken, winkelen…Wij brengen je naar de beste plekjes.


Praktische informatie

Deze tour is geschikt voor iedereen. De tour duurt 4 -7 uur. Je wordt opgehaald en daarna teruggebracht op een locatie naar keuze.


Waar zullen we zijn

Je wordt opgehaald en daarna teruggebracht op een locatie naar keuze.


Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor jou een selectie van de leukste tours en activiteiten. Ontdek de mooiste stranden en waar je het beste kunt watersporten, snorkelen of duiken. Maar ook waar je bijvoorbeeld het lekkerste kunt relaxen met je gezelschap! Kortom, we hebben echt voor ieder wat wils!