Handlijnvissen met Captain Manchi

Local style vistrip op een echte Antilliaanse vissersboot


Een geheel andere manier om de diepe blauwe wateren van Curaçao te ervaren: vanaf een 10 meter lange authentieke Curaçaose vissersboot inclusief lokale visser! Herman Debrot, ook wel Captain Manchi genoemd, laat jou de ins&outs van het Antiliaanse handlijnvissen zien.

Dagelijks vertrek van 7.00-13.00u. Minimum leeftijd voor de tour is 8 jaar.

De tour is inclusief water, soft drinks en een lekker hapje. Vis- en snorkelspullen zijn ook inbegrepen. En indien bijgeboekt, ook een hotel transfer.

Nederlands, Engels, Duits, Papiaments


Wat we gaan doen

In de vroege ochtendzon, wanneer je de zeilen hijst, zul je snel ontdekken dat de Captain Manchi familie al generaties lang op het eiland woont en alles weet over de geschiedenis, cultuur en natuur van Curaçao. Na het perfectioneren van je opgedane vis vaardigheden is er nog ruimte om te zwemmen, snorkelen en af te sluiten met een lekker ‘sopi’ (soep) en een broodje.


Praktische informatie

Deze tour is geschikt voor iedereen boven de 8 jaar. De tour vertrekt dagelijks van 7.00 tot 13.00 uur. Een hotel transfer is mogelijk op aanvraag.


Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor jou een selectie van de spannendste tours en coolste trips. Ontdek de mooiste stranden, waar je het beste kunt watersporten, snorkelen of duiken. Maar ook waar je het lekkerste kunt relaxen met je gezelschap! Kortom, we hebben voor ieder wat wils!