Happy.hours


Een ‘Happy Hour’ op de eilanden is veel meer dan alleen een ijskoud drankje aan de bar. Het is echt een ‘way of life’, en voor velen weliswaar een hoogtepunt na een drukke dag. Er is elke dag van de week wel een happy hour te vinden. En je mag het eiland absoluut niet verlaten zonder één van deze happy hours te hebben beleefd! De allerleukste happy hours van de eilanden hebben wij hier voor jou op een rijtje! Gezelligheid, de leukste zomerhits en ijskoude drankjes, wat wil je nog meer?

Music.events


Met je blote voetjes dansen in het warme zand van DolfijnFM Beach? Tot in de late uurtjes je billen schudden tijdens een van onze mooie feestjes? Met ons mee op een trip naar Cuba of Colombia? Of toch liever je sportieve kant laten zien tijdens de KLM Curaçao Marathon? Bekijk al onze evenementen hier! 

MUSIC


Muziek is heel belangrijk op Curaçao. Niet heel erg gek dus dat we regelmatig super talentvolle Curaçaose muzikanten en top DJ’s in de studio hebben. Maar ook bekende Nederlandse artiesten komen geregeld langs. En als ze er dan toch zijn komen ze meteen even zingen! Nielson trad met zijn hele band op bij de Madero Ocean Club. Vooraf deden ze de meest bekende track van Nielson live in de studio. Check hier de bijzondere akoestische versie van Sexy als ik Dans en de live-uitvoering van het prachtige nummer wat Izaline schreef over Curaçao: Mi Pais.