Jouw tourguide naar de Caribbean

DolfijnGO maakt voor jou een selectie van het mooiste van Curaçao & Bonaire. Bekijk hier onze favoriete hotspots, de coolste trips & tours en de mooiste stranden. Stel jouw ultieme rondreis op Curaçao of Bonaire samen. En ga met ons mee naar de beste feestjes, de lekkerste restaurants en de mooiste verblijfplekken op de eilanden. Wij hebben alle verborgen pareltjes van de eilanden voor jou geselecteerd.

Bekijk waar je het beste kunt watersporten, snorkelen of duiken, of ook waar je het lekkerst kunt eten, of waar je in alle privacy kunt relaxen. Kortom, voor ieder wat wils! Ontdek de avontuurlijke kant van de eilanden met komisch duo Harm & Tony. Of neem een duik met de dolfijnen met onze eigen DJ Joris. Ontdek het eiland met Ramsey de Curavlogger of bekijk de aftermovies van onze vetste feestjes! Dat kan hier echt allemaal!

Dus, houd DolfijnGO regelmatig in de gaten voor de laatste nieuwtjes en events. Of meld je aan en ontvang onze leuke en inspirerende verhalen, deals & winacties direct in je inbox!

En ga je binnenkort op reis naar Curaçao of Bonaire? Volg ons dan op Instagram en deel jouw mooiste vakantiefoto’s met ons!

#TURNONTHEBEACH

DolfijnGO is hét nieuwe online travel platform van DolfijnFM. Voor vragen betreffende media kun je contact opnemen met ons via [email protected]

DELEN