UITGELICHT

ULTIEM ONTSPANNEN INDE BESTE SPA'S VAN CURAÇAO

Even. Helemaal. Niets…Ultiem ontspannen doe je in een van de spa’s die Curaçao rijk is. We zetten de beste spa’s hier voor je op een rij.

Bekijk ze hier

Ontspannen tours


Speciaal voor jou een selectie van de meest relaxte beach tours en trips. Ideaal voor een onstpannen vakantie op Curaçao & Bonaire! Of je nou op zoek bent naar de beste snorkelspots, een unieke boottocht naar Klein Curaçao, of exclusief genieten op een luxe zeilboot op Bonaire. We hebben voor ieder wat wils! Voel je het zand al tussen je tenen kriebelen?

Relax hotels, resorts & villa's


Liever echt helemaal niks doen? Met een verblijf in deze oorden hoef je eigenlijk helemaal nergens naartoe. Zwemmen in de infinity pool, of een heerlijke massage in je loungebed en bijkomen met een cocktailtje. De staff van deze relax hotels zorgt perfect voor jou!

De beste spa's


Je verdient best wat luxe tijdens je vakantie. In een van deze spa’s kun je je echt ultiem laten verwennen. En het beste nieuws: je wordt er ook nog knapper van!  Dus, geniet van een massage, gezichtsbehandeling, manicure of pedicure. Of neem een duik in het zwembad of de jacuzzi en geef je over aan totale ontspanning.

Vind hier de goedkoopste vlucht naar Curaçao