Bon bini! Ook Curacao is helaas getroffen door de wereldwijde COVID-19 crisis waardoor vakanties naar het mooie eiland even 'on hold' staan. Vanachter je scherm kan je natuurlijk wel genieten van al het moois wat we hebben verzameld. Stay safe!

Onze insider tips van Curaçao

Leuk om te lezen

Onze insiders hebben speciaal voor jou hun beste vakantietips verzameld. Ga mee naar de leukste evenementen, coolste trips, de spannendste tours en de beste feestjes. Ontdek de mooiste stranden, de beste restaurants en alle verborgen pareltjes van de eilanden! Met deze selecties krijg je zeker weten de reiskriebels.

Schwimmen mit Pferden Curacao Pippi's Opvang

ZWEMMEN MET PAARDEN

En droom wordt werkelijkheid

Hotdog Legs Curacao typisches Foto

JE MOET ER EEN KEER GEWEEST ZIJN

Iedereen maakt dezelfde drie foto's

Goedkoop overnachten op Curacao: Bed & Bike Hostel in Pietermaai

ANDERS OVERNACHTEN IN DE TROPEN

Ontdek alternatieve overnachting

Klein Curacao Strand mit Palapas

DAGTRIP NAAR KLEIN CURAÇAO

Hier vind je alle informatie over een Caribisch paradijs

Iguana Bahia Restaurant Curacao

LEGUANEN: DINO’S CHECKEN OP JE VAKANTIE

Je komt ze op elke hoek van de straat tegen

Onze insider videos

Leuk om te zien

DolfijnGO.com maakt regelmatig reportages over plekken die je absoluut niet mag missen tijdens je vakantie op Curaçao. Onze insiders gaan wekelijks op zoek naar dé hotspots maar ook hidden gems van het eiland en brengen de beste highlights in beeld.

Must see & do

Op zoek naar de verborgen snorkelspots van het eiland?

EVENTS

De leukste evenementen & happy hours

Ga het hele jaar door met ons mee naar de leukste evenementen, happy hours & feestjes. Met je blote voetjes dansen in het warme zand van DolfijnFM Beach? En vervolgens tot in de late uurtjes je billen schudden tijdens een van onze mooie feestjes?

Nothing found.

Accommodatie

Deze heerlijke oorden staan gegarandeerd op ons lijstje

CURAÇAO

In een notendop

Welkom op Curaçao. Het perfecte eiland om de Nederlandse winters te ontvluchten. De charme en relaxedheid van een klein tropsich eiland, maar ook de volwassenheid van een internationale vakantiebestemming. Dat is Curaçao. Bewonder wereldsterren als Black Eyed Peas, Maroon 5, Pitbull & Mariah Carey op het podium van het Curaçao North Sea Jazz Festival. Ontdek gezellige barretjes en restaurants in historisch Pietermaai. Dans onder de sterren bij strandtenten als Cabana Beach, Madero Ocean Club en Wet & Wild. Beklim de Christoffelberg om in alle vroegte de zonsopgang te zien, en gooi daarna je strandlaken uit op één van de vele hagelwitte stranden om een frisse duik te nemen tussen de tropische vissen in helder blauw water. Ook tijdens de feestdagen is Curaçao razend populair, met als klap op de vuurpijl het bootfeest Fuikdag.

MUNTEENHEID

Antilliaanse gulden (ANG)

TALEN

Nederlands, Engels, Papiaments en Spaans

BEST TIME TO GO

Februari, October, December

WIE ZIJN WIJ

Meet the team

Wij hebben één ding met elkaar gemeen: we houden van de eilanden. En dat vind je overal op DolfijnGO.com terug. Insiders helpen ons door hun favoriete plekken met jou en ons te delen. En de rest van het DolfijnFM team helpt regelmatig mee en speelt met liefde een gastrol in onze DolfijnGO.com insider videos. Bijvoorbeeld als er wat te proeven valt of bij een van de te gekke dingen die we mogen doen om het eiland te promoten.

José de Bruin Dolfijnfm

José
de schrijfkoningin

Maarten Schakel DolfijnFM

Maarten
de schrijfkoning

José de Bruin Dolfijnfm

Jeroen
de video producer

José de Bruin Dolfijnfm

Naomi
de social media queen

José de Bruin Dolfijnfm

Britt
de sales tijger