tours, hotels, villa’s & evenementen

PLAN JOUW IDEALEVAKANTIE NAAR ARUBA

Bekijk onze suggesties

reisinspiratie


Denk je na over een vakantie naar Aruba? De insiders bij DolfijnGO hebben special voor jou het beste van het eiland geselecteerd. Ga het hele jaar door met ons mee naar de leukste evenementen, coolste trips, de spannendste tours en de beste feestjes. Ontdek de mooiste stranden, de beste restaurants en alle verborgen pareltjes van Aruba! Bekijk waar je het beste kunt watersporten, snorkelen of duiken. En ook waar je het lekkerst kunt eten, of waar je het beste kunt relaxen. Kortom, we hebben voor ieder wat wils!


LEUK OM TE LEZEN

leukste ontbijtspots op Aruba

FAVORIETE ONTBIJTSPOTS OP ARUBA

Zo gaat je dag goed van start.

bijzondere overnachtingen


Als je op vakantie bent wil je natuurlijk onbezorgd genieten. Dan heb je geen zin om je bed op te maken, in de file te staan naar het strand of je zorgen te maken over wat je wilt gaan eten. Met een verblijf in deze mooie oorden hoef je eigenlijk helemaal nergens naartoe. Zwemmen in de infinity pool, of een heerlijke massage in je loungebed en bijkomen met een drankje.

events


Aruba heeft een vol calender met events en is de thuisbasis van enkele van de beste Caribische festivals. Het eiland trekt bezoekers aan naar de beroemde muziekfestivals, zoals het Aruba Soul Beach Music Festival, het Caribbean Sea Jazz Festival en het Electric Festival. Maar Aruba trekt ook sportfanaten en athleten aan van over de wereld voor grote sportevenementen op het eiland zoals Hi-Winds Aruba, hét surfevenement in het Caribisch gebied, het International Beach Tennis Tournament en de KLM Aruba Marathon. Benieuwd of er op Aruba voor jou wat tussen zit? Bekijk dan zeker al onze evenementen hier!

Caribbean Sea Jazz Festival

CARIBBEAN SEA JAZZ FESTIVAL

RENAISSANCE MARKETPLACE, ARUBA 

Aruba Reef Care Project

ARUBA REEF CARE PROJECT

ARUBA 

Bekijk alle events

 Zoek de goedkoopste vlucht naar Aruba