PLAN JOUW IDEALEVAKANTIE NAAR ARUBA

Bekijk onze suggesties

ARUBA

In een notendop

Aruba is het eiland van de hoge hotels aan langgerekte witte stranden, het gezellige uitgaansgebied Palm Beach, vol clubs, barretjes en restaurants. Maar ook van offroad rijden over de ruige noordkant richting de vuurtoren of kite- en windsurfen bij Baby Beach helemaal in het zuiden. Als je tegen één van haar 100.000 inwoners “Bon dia, con ta bai?” zegt, oftewel “Goedemorgen, hoe gaat het?” krijg je een hartelijk “Bon, danki” terug. Het Amerikaans georienteerde eiland kent alle faciliteiten om toeristen in de watten te leggen, maar ook zodra je uit het toeristisch gebied rijdt, valt er genoeg te ontdekken.

MUNTEENHEID

Arubaanse gulden (AWG)

TALEN

Nederlands, Engels, Papiaments en Spaans

BEST TIME TO GO

Februari, October, December

LEUK OM TE LEZEN

Onze insider tips

Denk je na over een vakantie naar Aruba? De insiders bij DolfijnGO hebben special voor jou het beste van het eiland geselecteerd. Ga het hele jaar door met ons mee naar de leukste evenementen, coolste trips, de spannendste tours en de beste feestjes. Ontdek de mooiste stranden, de beste restaurants en alle verborgen pareltjes van Aruba! Bekijk waar je het beste kunt watersporten, snorkelen of duiken. En ook waar je het lekkerst kunt eten, of waar je het beste kunt relaxen. Kortom, we hebben voor ieder wat wils!

cultuur in Oranjestad

5X CULTUUR OPSNUIVEN IN ORANJESTAD

Maak kennis met de rijke historie.

ZO GA JE ‘OFF-THE-GRID’ OP ARUBA

En ontdek je het andere Aruba.

3X DE MEEST ROMANTISCHE PLEKJES OP ARUBA

Met dit lijstje maak je zeker indruk.

leukste ontbijtspots op Aruba

FAVORIETE ONTBIJTSPOTS OP ARUBA

Zo gaat je dag goed van start.

HOTELS

Bijzondere overnachtingen

Als je op vakantie bent wil je natuurlijk onbezorgd genieten. Dan heb je geen zin om je bed op te maken, in de file te staan naar het strand of je zorgen te maken over wat je wilt gaan eten. Met een verblijf in deze mooie oorden hoef je eigenlijk helemaal nergens naartoe...

TOURS

De leukste activiteiten op Aruba

EVENTS

De leukste evenementen, happy hours & feestjes

Aruba heeft een vol calender met events en is de thuisbasis van enkele van de beste Caribische festivals. Het eiland trekt bezoekers aan naar de beroemde muziekfestivals, zoals het Aruba Soul Beach Music Festival, het Caribbean Sea Jazz Festival en het Electric Festival. Maar Aruba trekt ook sportfanaten en athleten aan van over de wereld voor grote sportevenementen op het eiland zoals Hi-Winds Aruba, hét surfevenement in het Caribisch gebied, het International Beach Tennis Tournament en de KLM Aruba Marathon. Benieuwd of er op Aruba voor jou wat tussen zit? Bekijk dan zeker al onze evenementen hier!

Pub Quiz Curacao

MONDAY PUB QUIZ DE

DOCKBAR & KITCHEN, Curaçao 

Kostenlose Salsa Stunde Brakkeput Mei Mei

KOSTENLOSE SALSA STUNDE

LANDHUIS BRAKKEPUT MEI MEI, Curaçao 

Bar 27 auf Curaçao

RED CUPS TUESDAY DE

BAR 27, Curaçao 

Live Musik bei Baoase

LIVE MUSIK BEI BAOASE

BAOASE LUXURY RESORT, Curaçao