Boardwalk Small Hotel

Kleinschalig, vol met charme & eigen stijl

< Terug naar alle hotels op Aruba

Als wij ergens blij van worden dan is het wel dit hotel. Aruba staat, naast haar prachtige stranden en het heerlijke weer, ook bekend als een ware trekpleister voor toeristen. Hier moet je van houden, of niet. Voor het geval je er niet van houdt biedt dit hotel een uitkomst!

Op 200 meter afstand van het beroemde Palm Beach ligt de Boardwalk Small Hotel. Dit kleinschalige hotel staat consequent in de top 3 van Tripadvisor’s beste verblijfplekken op Aruba. Een hotel gerund door Belgische tweelingzussen, die al hun hele leven op Aruba komen. Ze kennen het eiland dan ook op hun duimpje en zullen je voorzien van alle nodige tips om het eiland als een echte local te verkennen! Ze hebben dit voormalige kokosnootplantage helemaal omgetoverd tot een idyllisch paradijsje met felgekleurde huisjes, een prachtige tropische landschapstuin en een heerlijk buitenzwembad.

Alle 14 vakantiehuisjes zijn smaakvol ingericht in frisse Caribische kleuren en beschikken over een ruime woonkamer, volledig ingerichte keuken, moderne badkamer, aparte slaapkamer(s) en een eigen terras met een hangmat, barbecue en tuinset. Ook heeft elke casita volledige airconditioning. Je voelt je binnen no time thuis!