3X DE MEEST ROMANTISCHEPLEKJES OP ARUBA

Lees verder

Gaat jouw gevoel voor romantiek niet veel verder dan het meenemen van een tankstation bosje bloemen? Denk jij elke keer dat hij of zij hurkt je ten huwelijk wordt gevraagd? Staat romantiek niet in je woordenboek maar zou je wel heel graag dat ultieme romantische moment willen beleven op Aruba? Laat ons je dan helpen. Voetjes in ’t zand, glaasje champagne in de hand, wuivende palmen, zonsondergang en de caribische zee op de achtergrond. Met dit lijstje maak je zeker indruk.

 

Zonsondergang checken bij Eagle Beach

‘Who doesn’t love a good sunset?!’

Het is een van de mooiste stranden ter wereld: Eagle Beach. Sterker nog, vorig jaar is Eagle Beach door TripAdvisor uitgeroepen tot één van de mooiste stranden ter wereld. Niet helemaal toevallig is het daarom ook een van de meest geliefde stranden om de zonsondergang te checken.

Local tip: (Bijna) Geen andere mensen tegenkomen maar zeker weten dat je het strand voor jezelf hebt? Zet dan de wekker en maak een ochtendduik. Rond 9.00 uur is het rustig op het strand. Twee vliegen in een klap: je bent meteen wakker en het licht wat op het water weerkaatst is prachtig!

Romantisch Roze Renaissance Island

Laat je in de watten leggen

Ultiem ontspannen doe je op Renaissance-eiland: het perfecte toevluchtsoord voor verliefde stelletjes. Er is heel veel te doen op dit eiland voor de kust van Aruba met als ultiem hoogtepunt: zwemmen tussen de flamingo’s. Zie je wel eens flamingo’s in je Insta-feed voorbijkomen? Grote kans dat die foto gemaakt is bij Renaissance Island. Behalve het zwemmen tussen de flamingo’s kun je hier ultiem ontspannen in een van de cabana’s, met een drankje of boek een massage. Je gaat met de boot naar Renaissance-eiland en je hebt een toegangsbewijs nodig. Verblijf je in het Renaissance Aruba Resort? Dan is een bezoek gratis.

Local tip: Ga je naar Renaissance Island? Zet dan de wekker en ga op tijd. Overdag wordt het er behoorlijk druk.

Een drankje bij Faro Blanco

Gegarandeerd verliefd…op het uitzicht!

Natuurlijk kijk je het allerliefste naar je geliefde. Maar als je dan toch naar iets anders wil kijken… check dan het uitzicht bij Italiaans Restaurant Faro Blanco aan de westkust van het eiland. Het restaurant ligt naast het beroemde California Lighthouse en uit eigen ervaring weten we: dat is het meest romantische plekje voor stelletjes.

Local tip: Nog meer romantiek? Bezoek Faro Blanco rond zonsondergang, bestel een glaasje champagne en kijk naar het uitzicht. Of je geliefde.

WIE ZIJN ONZE LOCAL INSIDERS?


Dit artikel is geschreven door onze local insider Aishly, geboren en getogen op het prachtige eiland Aruba. Eigenaresse van haar eigen fashion blog “The Fashiona-bly Late”. Tussen het schrijven door, geniet ze van een heerlijke brunch of lunch, het strand en alles wat Aruba te bieden heeft! Benieuwd naar alle ins and outs van het eiland? Aishly helpt je verder.

DEEL DIT ARTIKEL


NOG MEER INSIDER TIPS 


cultuur in Oranjestad

5X CULTUUR OPSNUIVEN IN ORANJESTAD

Maak kennis met de rijke historie.

ZO GA JE ‘OFF-THE-GRID’ OP ARUBA

En ontdek je het andere Aruba.