ATV Island Tour

Ontdek het ruige noordoosten van Aruba

< Terug naar het overzicht

Er is geen betere manier om de pittoreske Noordoostkust van Aruba te ontdekken dan op een volledig automatische ATV. Actief en cultuur samen in één tour, wat wil je nog meer?

Aangeboden door Guide & Go
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Elke dag (behalve zondag), om 09.00 & 15.00. De tour duurt ongeveer 3.5 uur.

De tour is inclusief een gids, een helm, een flesje water en prachtig uitzicht.

Geschikt voor alle talen


Wat we gaan doen?

Voor de tour begint krijg je uitgebreide instructies over de ATV en de veiligheid. Als iedereen volledig op de hoogte is, en het ook daadwerkelijk snapt, is het tijd om op één van de moderne ATV’s te stappen. De gids neemt je mee op een tour door cactusland én nog verder. Bezoek de beroemde rotsformatie bij Bushiribana, de goudmijn en de natuurlijke brug.

Zodra je off-road gaat, kun je het tempo iets opvoeren. Maar opgelete: Het kan een beetje stoffig worden! Natuurlijk worden hoogtepunten, zoals Alto vista kapel, Hudishibana vuurtoren en Arashi Beach niet overgeslagen.


Praktische informatie

De bestuurder van de ATV moet minimaal 21 jaar zijn en deze persoon moet in bezit zijn van een geldig rijbewijs. De tour wordt afgeraden voor minderen onder de 10 jaar. Het is niet toegestaan om met slippers of zonder schoenen op de ATV te zitten.


Waar zijn we?

Het startpunt van de tour is Rancho Notorious in Boroncana, Noord

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een exclusief diner op zee, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt paardrijden in de kunuku, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!