Hoverboarden over het water

Surfen en zweven boven het water

< Terug naar het overzicht

We horen je al denken.. Wat!? Het Hoverboarden combineert surfen en zweven boven het water, op een hele leuke manier! Ben jij een waterliefhebber? Dan is dit absoluut een must om een keer geprobeerd te hebben!

Aangeboden door Guide & Go
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Elke dag tussen 8.45 uur – 11.15 uur en tussen 12.45 uur – 15.15 uur.

De tour duurt ongeveer 30 minuten en vooraf krijg je een uitgebreide instructie door een gecertificeerde instructeur.

Nederlands, Engels


Wat we gaan doen?

Dit is wel een hele bijzondere tour. Zoiets heb je hoogstwaarschijnlijk nog nooit gedaan! Na een introductie en briefing door één van de gecertificeerde instructeurs is het aan jou en heb je 25-minuten hoverboard tijd. De meeste beginnelingen zijn na de eerste 5 tot 10 minuten al zelfstandig aan het ‘hoveren’. De instructeur blijft in de buurt met de jetski om je kunsten te kunnen zien. De gehele hoverboard ervaring duurt ongeveer 30 minuten.
De Hoverboard, waar jij op zal staan, is verbonden aan een jetski waarmee de hoverboard wordt aangedreven. De Jet aandrijving voorziet het board van continue kracht waardoor jij boven het water kunt zweven. Je kunt de bovenkant van het hoverboard vastpakken waardoor je meters boven het water uitkomt.


Praktische informatie

Om deze tour uit te kunnen voeren moet je minimaal 16 jaar oud zijn en je moet goed kunnen zwemmen. Het uitvoeren van de tour wordt zwangere vrouwen en personen met een slechte rug afgeraden. Je moet minimaal 1.45 meter en maximaal 2.05 meter zijn. Vergeet vooral niet een handdoek, zonnebrandcrème en een camera.


Waar zijn we?

Het startpunt van de tour is de Hyatt Pier op Aruba. 

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een exclusief diner op zee, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt paardrijden in de kunuku, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!