Jetpack Experience

Vliegen over het water

< Terug naar het overzicht

Avontuurlijk ingesteld? Dan wordt dit de rit van je leven! Vlieg boven de oceaan met een waterpropeller aangedreven Jetpack, en geniet van het uitzicht op kristalheldere zee en prachtige witte stranden.

Aangeboden door Guide & Go
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Elke dag tussen 08.45 uur – 11.15 uur en 12.45 uur en 15.15 uur.

De tour duurt 20 minuten en vooraf krijg je een uitgebreide instructie door een gecertificeerde instructeur.

Geschikt voor alle talen


Wat we gaan doen?

Met deze waterpropeller aangedreven Jetpack vlieg je letterlijk over de oceaan. Stijg tot 10m boven het water uit of wandel al zwevend over het water. Een bijzondere ervaring kan je wel bedenken! Dit is uniek en anders dan alle andere watersporten die je hebt ervaren.

Na een korte introductie en veiligheidsbriefing door één van de gecertificeerde instructeurs is het aan jou en heb je ongeveer 20-minuten Jetpack tijd. De meeste beginnelingen zijn al zelfstandig aan het ‘vliegen’ na de eerste 5 tot 10 minuten. De instructeur kan met je communiceren terwijl jij je kunsten vertoont via de helm die je draagt. Tijdens de vlucht blijft de instructeur in de buurt tezamen met een assistent die je zal assisteren in het water zelf.


Praktische informatie

Om deze tour te kunnen uitvoeren moet je minimaal 16 jaar oud zijn en je moet goed kunnen zwemmen. Het uitvoeren van de tour wordt zwangere vrouwen en personen met een slechte rug afgeraden. Je moet minimaal 1.45 meter en maximaal 2.05 meter zijn. Vergeet vooral niet een handdoek, zonnebrandcrème en een camera.


Waar zijn we?

Het startpunt van de tour is de Hyatt Pier op Aruba. 

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een exclusief diner op zee, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt paardrijden in de kunuku, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!