Mountain Biking

Fietsend het eiland verkennen, met spectaculaire uitzichten

< Terug naar het overzicht

Avontuurlijk ingesteld? Dan is deze mountain biking tour voor jou! De tour brengt je richting de kust waar je een spectaculair uitzicht hebt over de zee. Fiets langs de noordkust en geniet van het uitzicht en het geluid van de golven die met kracht inslaan op de ruwe kust.

Aangeboden door Guide & Go
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Elke dag (behalve zondag), om 09.00 uur. De tour duurt ongeveer 2.5 uur.

De 2.5-uur durende tour is inclusief een moderne Trek mountain bike met aluminium frame en schokdempers, een gids, een helm en water.

Nederlands, Engels


Wat we gaan doen?

Deze actieve tour brengt je richting de kust waar je een spectaculair uitzicht hebt over de zee. Fiets langs de noordkust van Aruba en geniet van het spectaculaire uitzicht en het geluid van de golven die met kracht inslaan op de ruwe kust. Met het Caribische windje in je rug passeer je de Tierra Del Sol Golfbaan.

Op het koraalplateau met de California vuurtoren heb je de kans om even de benen te strekken en om wat mooie foto’s te maken van de fantastische omgeving, of natuurlijk van jezelf. Na de afdaling vanaf het plateau passeer je Arashi Beach, Boca Catalina, Malmok beach waarna je weer richting de Arubaanse ‘cunucu’ fietst. In totaal ben je ongeveer 2,5 uur onderweg, en geloof ons, elke minuut is genieten!


Praktische informatie

Om deze tour te kunnen uitvoeren moet je minimaal 14 jaar oud zijn. De tour duurt ongeveer 2.5 uur.


Waar zijn we?

Het startpunt van de tour is Rancho Notorious in Boroncana, Noord

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een exclusief diner op zee, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt paardrijden in de kunuku, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!