Paardrijden in de Cunucu

Nét een sprookje, in de flora & fauna van Aruba

< Terug naar het overzicht

Genieten van de natuur tijdens een twee uur durende tour op goed verzorgde paarden. Aruba biedt een diversiteit aan landschappen, van woestijnachtige vlaktes tot uitdagende zandduinen. Tijdens het paardrijden in de cunucu kom je langs de noordkust met haar gigantische golven en daarna rijd je door naar de duinen van het parelwitte strand. Een echte aanrader!

Aangeboden door Guide & Go
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Elke dag (behalve op zondag), om 9.00 uur, 10.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur.

De tour is inclusief instructie en ondersteuning, helm, water en een professionele gids.

Nederlands, Engels, Spaans


Wat we gaan doen?

Deze 2-uur durende paardrijd excursie laat je een beetje van alles zien. Je rijdt door de ‘Cunucu’ (het platteland van Aruba) vol met flora en fauna. Deze prachtige rit brengt je naar de noordkust waar gigantische golven met een enorme kracht op de kust slaan. Na een korte pauze op een strandje is er de mogelijkheid om te galopperen door de duinen van het parelwitte strand. Deze tour is enorm leuk om te doen.


Praktische informatie

Voor deze tour is het belangrijk dat je ervaring hebt met paardrijden. Kinderen kunnen helaas niet deelnemen aan de tour. Ook is het geadviseerd om passende kleding te dragen om je goed te beschermen tegen de zon.


Waar zijn we?

Het startpunt van de tour is Rancho Notorious in Boroncana, Noord. 

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een exclusief diner op zee, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt paardrijden in de kunuku, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!