Exclusief Diner Op Zee

Diner, zonsondergang & een glas bubbels in je hand. Paradijs, niet?

< Terug naar het overzicht

Wil je genieten van een heerlijk diner in combinatie met een adembenemende zonsondergang en een glas bubbels in je hand. Dan is deze boottrip voor jou. 

Aangeboden door Guide & Go
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Elke woensdag om 17.30 uur. De tour duurt drie uur.

De tour is inclusief prachtig uitzicht op de kustlijn, een 3 uur durende cruise, een onvergetelijke zonsondergang, een heerlijk diner en open bar.

Geschikt voor alle talen


Wat we gaan doen?

Geloof ons als we zeggen dat dit een heel bijzonder diner wordt. De luxe Catamaran, waarop het diner plaats vindt, wordt helemaal omgetoverd tot restaurant, inclusief tafels, stoelen en twee serveersters die ervoor zorgen dat je glas altijd vol is. Geniet van een prachtige zonsondergang terwijl je over de kalme Caribische zee vaart. Tijdens de zonsondergang kleurt de hemel goudgeel in levendige tinten. Tot aan het diner kun je lekker rond bewegen op de Catamaran. Geniet van het uitzicht vanaf de voordek of neem plaats op een van de bankjes aan boord om te relaxen.
Zodra de sterren aan de hemel glinsteren, pak je een lekker drankje uit de open bar en vul je je bord met het lekkers van het buffet bereid door de chefs van het Hyatt Regency. Deze trip is ideaal voor koppels en vrienden die graag andere mensen willen ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Geniet na het diner van de warme Caribische wind terwijl je langs de kust van Aruba terug vaart naar de pier.


Praktische informatie

Kinderen onder de drie jaar mogen gratis mee en kinderen van 3 tot en met 11 jaar krijgen korting.


Waar zijn we?

Het startpunt van de tour is de Hyatt Pier.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een exclusief diner op zee, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt paardrijden in de kunuku, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!