Snorkelen & Zeilen op een Catamaran

Op een ongedwongen manier de onderwaterwereld van Aruba ontdekken

< Terug naar het overzicht

Op een ongedwongen manier de wateren van Aruba ontdekken doe je door middel van snorkelen en zeilen. En nu is het nog leuker als je op een luxe catamaran zit, die je ook nog eens naar de beste snorkelplekken op Aruba brengt! Dit kan geregeld worden. Lees snel door!

Aangeboden door Guide & Go
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Elke maandag, woensdag en vrijdag om 09.15 uur. De tour duurt ongeveer vier uur.

De tour is inclusief prachtig uitzicht op de kustlijn, een 4 uur durende snorkeltrip, een heerlijk Caribisch lunch buffet, een open bar en natuurlijk een snorkelset!

Geschikt voor alle talen


Wat we gaan doen?

Varen, snorkelen, zonnebaden. En dit alles met een lekker cocktailtje erbij. Hoe fijn klinkt dat!? Zodra iedereen aan boord is zeilt de kapitein eerst richting een afgeschermde baai met ondiep, azuurblauw, kristalhelder water waar je kennismaakt met de prachtige onderwaterwereld van Aruba. Bewonder de rustgevende wereld van de diverse vissoorten.

Terug aan boord is het tijd om naar de volgende snorkelspot te varen. Antilla, waar het bekende WWII-scheepswrak van 120 meter ligt. Snorkel boven het schip en geniet van prachtige scholen met tropische visen en glinsterend koraal. Als laatste wordt je meegenomen naar een ondiepe baai, waar je nog heerlijk kunt zwemmen. Vergeet vooral niet de glijbaan te nemen om zo het azuurblauwe water in te glijden. Nog nooit gesnorkeld? Geen probleem, de crew helpt je graag met de nodige instructies.
Na je onderwateravonturen staat er een uitgebreid lunch buffet voor je klaar met warme en koude gerechten. En een open bar natuurlijk. Een en al genieten dus!


Praktische informatie

Kinderen onder de 3 jaar mogen gratis mee en kinderen van 3 t/m 11 jaar krijgen korting. Kinderen die niet kunnen zwemmen moeten verplicht een zwemvest dragen. Het wordt aangeraden om comfortabele kleding en schoenen te dragen. Vergeet ook vooral niet je zonnebrand mee te nemen! Deze kán nog wel eens van pas komen..


Waar zijn we?

Het startpunt van de tour is de Hyatt Pier op Aruba. 

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een exclusief diner op zee, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt paardrijden in de kunuku, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!