Nachtduik bij zonsondergang

Verken een totaal nieuwe onderwaterwereld tijdens zonsondergang

< Terug naar het overzicht

Denk jij dat je alles onder water al hebt gezien op Aruba? Dan hebben wij toch wat nieuws voor je! De ‘nacht’ duik! Verken een totaal nieuwe onderwaterwereld tijdens zonsondergang!

Aangeboden door Guide & Go
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Elke maandag tot en met donderdag, om 18.30 uur. De tour duurt tot ongeveer 20.30 uur.

De tour is inclusief 1 tank en de boottocht. En natuurlijk een prachtige duik bij zonsondergang. 

Geschikt voor alle talen


Wat we gaan doen?

Zodra de zon ondergaat pak jij je BCD, regulator, masker en zwemvinnen. Haal adem en spring vanaf de boot het donkere water tegemoet. Spannend, maar superleuk! Wellicht heb je dit rif al vaker gezien, maar deze keer ontvouwt zich een totaal andere wereld om te ontdekken. Bekijk hoe de onderwaterwereld tot leven komt onder het licht vanuit je duiklamp.

De nachtduik wordt gedaan op duikspots waar de riffen en wrakken ondiep liggen. Er wordt gedoken met een duikprofiel van 25 feet naar 50 feet in ongeveer 40 minuten onder begeleiding van een Buddy. De daadwerkelijke duikspot wordt pas bepaald op de dag van de duik rekening houdend met het weer, de stroming en de golven. Nog even geduld waar je precies terecht komt dus!


Praktische informatie

De duikuitrustig kun je terplekke huren, net als de duiklamp! Alleen de gecertificeerde duikers morgen deze trip uitvoeren en de minimum leeftijd is 15 jaar. Het is niet toegestaan om binnen 24 uur na aankomst op Aruba of 24 uur voor vertrek de duik uit te voeren.

Om te duiken is het van belang dat je in goede gezondheid verkeerd en geen zware medicijnen gebruikt, anders dien je een doktersverklaring mee te nemen waaruit blijkt dat het veilig is dat je gaat duiken. Daarnaast dien je voor het duiken een medische verklaring in te vullen en te ondertekenen.


Waar zijn we?

Het startpunt van de tour is de Hyatt Pier op Aruba. 

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een exclusief diner op zee, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt paardrijden in de kunuku, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!