Fauna Tour

Een bezoek aan de 'wilde dieren' van Aruba

< Terug naar het overzicht

Op zoek naar een leuke activiteit met kids op Aruba? Dan is deze fantastische educatieve tour over de wilde dieren van Aruba een must-do. Bezoek de struisvogelboerderij, Philip’s Animal Garden en een ezelreservaat.

Aangeboden door Guide & Go
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Elke zaterdag om 9.00 uur. 

De tour is inclusief een gratis pick-up en drop-off, een flesje water, voer voor de dieren in Phillip’s Animal Garden en natuurlijk een professionele gids.

Geschikt voor alle talen


Wat we gaan doen?

De dag begint met een bezoek aan de bekende struisvogelboerderij van Aruba. Hier sta je oog in oog met de grootste vogelsoort ter wereld. De boerderij wordt bewoond door struisvogels en hun Australische familieleden, de Emoes. Je krijgt hier de mogelijkheid om een tour over de gehele boerderij te maken waarbij je alles leert over deze vogels en zelfs een persoonlijke ontmoeting met ze krijgt!

Vervolgens ga je naar de Donkey Sanctuary, het bekende ezelreservaat, waar je de kans krijgt om je te mengen tussen deze prachtige lokale dieren. De organisatie werd in 1997 opgericht als een non-profit organisatie en wordt sindsdien nog steeds vrijwillig gerund.

Tot slot ga je naar Phillip’s Animal Garden. Dit rehabilitatie centrum is opgericht door Philip Merryweather en huisvest meer dan 50 soorten exotische dieren. Als bezoeker mag je de dieren niet alleen bekijken, maar ook aanraken en sommigen zelfs voeren! Een dag om nooit meer te vergeten! Perfect voor de kids!


Praktische informatie

Ook mensen in een rolstoel kunnen deze tour uitvoeren. Wel is het belangrijk dat er kleine afstanden gelopen kunnen worden. Ook moet de rolstoel inklapbaar zijn.


Waar zijn we?

Het startpunt van de tour is jouw hotel op Aruba.  

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een exclusief diner op zee, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt paardrijden in de kunuku, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!