Hoogtepunten van Aruba

Op een ongedwongen manier de onderwaterwereld van Aruba ontdekken

< Terug naar het overzicht

Ontdek de populairste bezienswaardigheden van Aruba met deze ontspannen bus tour. De tour neemt je mee naar het rustige binnenland, ver weg van het drukke stadscentrum.

Aangeboden door Guide & Go
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Elke dag om 08.30 uur. De tour duurt ongeveer 3.5 uur.

De tour is inclusief hotel transfer en water & frisdrank tijdens de rit. 

Nederlands, Engels, Spaans


Wat we gaan doen?

Tijdens deze eiland tour van 3.5 uur, zie je alle mooie en historische bezienswaardigheden die Aruba te bieden heeft. De tour neemt je mee naar het rustige binnenland, ver weg van het drukke stadscentrum. Dit is de ontspannen manier om de populaire attracties te zien, zonder dat je je gehaast hoeft te voelen. Je krijgt meer dan voldoende tijd om rond te kijken bij de attracties en om je nieuwe favoriete foto’s te maken. Je professionele en vriendelijke gids geeft achtergrondinformatie over de geschiedenis en cultuur van Aruba.

Deze tour is perfect als je voor het eerst het eiland bezoekt en een goede eerste indruk van het eiland wilt krijgen. Maar ook als je het eiland al kent, en het leuk vindt om de bekendste bezienswaardigheden nog een keertje te zien, is deze tour een aanrader. De gids weet altijd leuke weetjes te vertellen.


Praktische informatie

Voor kinderen van 0 tot 12 is er een speciale prijs!


Waar zijn we?

Het startpunt van de tour is jouw hotel. 

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een exclusief diner op zee, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt paardrijden in de kunuku, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!