tours, hotels, villa’s & evenementen

PLAN JOUW VAKANTIENAAR BONAIRE

Bekijk onze suggesties

uitgelicht


Dit is Bonaire. Charmant, kleurrijk en met spectaculaire natuur. Wil je strand, zon en zee combineren met wat meer actie tijdens je vakantie? Dan zit je op Bonaire perfect. Bewonder de natuur in het Washington Slagbaai National Park. Of ga duiken of snorkelen en misschien spot je wel één van de zeldzame soorten zeeschildpadden. Aan het eind van de dag kun je heerlijk genieten eten in de kleurrijke hoofdstad Kralendijk. Zie je het al voor je? Sit back, relax & laat je inspireren. Want er is altijd wel een goede reden om op naar Bonaire op vakantie te gaan. En met deze selecties krijg je zeker weten de reiskriebels.

vakantietips


Ga het hele jaar door met ons mee naar de leukste evenementen, coolste trips, de spannendste tours en de beste feestjes. Ontdek de mooiste stranden, de beste restaurants en alle verborgen pareltjes van Bonaire! Bekijk waar je het beste kunt watersporten, snorkelen of duiken, en ook waar je het lekkerst kunt eten, of waar je het beste kunt relaxen. Kortom, we hebben voor jou de beste vakantietips op Bonaire verzameld!


LEUK OM TE LEZEN


LOCAL INSIDERS

NIEUW

Island Guides

Kom je binnenkort naar Bonaire en kun je wel wat vakantietips gebruiken? Download dan onze GRATIS Island Guide.

bijzondere overnachtingen


Als je op vakantie bent wil je natuurlijk onbezorgd genieten. Dan heb je geen zin om je bed op te maken, in de file te staan naar het strand of je zorgen te maken over wat je wilt gaan eten. Met een verblijf in deze mooie oorden hoef je eigenlijk helemaal nergens naartoe. Zwemmen in de infinity pool, of een heerlijke massage in je loungebed en bijkomen met een drankje.

tours


Een boottocht over het meest blauwe water dat je ooit gezien hebt. Of liever onder water het betoverende koraal en de exotische vissen bewonderen? Speciaal voor jou een selectie van de leukste tours en trips op Bonaire! Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Bonaire, de beste snorkelspots, of wilt genieten op een luxe zeilboot, deze vakantietips wil je niet missen!

evenementen


Met je blote voetjes dansen in het warme zand van Coco Beach Club? En vervolgens tot in de late uurtjes je billen schudden tijdens een van onze mooie feestjes? Bekijk dan zeker al onze evenementen hier! 

happy hour bij Islander Bonaire

HAPPY HOUR AT ISLANDER BONAIRE

ISLANDER, BONAIRE 

ALL YOU CAN EAT SUSHI BIJ ISLANDER BONAIRE

ISLANDER BONAIRE, BONAIRE 

Motown Night bij Little Havana

MOTOWN NIGHT BIJ LITTLE HAVANA

LITTLE HAVANA, BONAIRE 

Bekijk alle events

Zoek de goedkoopste vlucht naar Bonaire