PLAN JOUW VAKANTIENAAR BONAIRE

Bekijk onze suggesties

BONAIRE

In een notendop

Dit is Bonaire. Charmant, kleurrijk en met spectaculaire natuur. Hoewel Bonaire qua oppervlak groter is dan Aruba, is het eiland qua inwoners verreweg de kleinste van de ABC eilanden. Bonaire heeft de bijnaam ‘Divers Paradise’ en is behalve één van de mooiste duiklocaties ter wereld ook razend in trek om haar rust en kite- en windsurf mogelijkheden. Enkele van de beste freestyle windsurfers ter wereld komen uit Bonaire. Maar er is meer aan de hand. Sinds Bonaire in 2010 een speciale gemeente van Nederland is, maakt het eiland een stormachtige opmars door, vooral op het gebied van toerisme, zonder afbreuk te doen aan het rustige karakter. Bonaire kent géén stoplichten, wel heel veel flamingo’s en ezels.

MUNTEENHEID

Amerikaanse dollar (USD)

TALEN

Nederlands, Engels, Papiaments en Spaans

BEST TIME TO GO

Februari, October, December

LEUK OM TE LEZEN

Onze insider tips

Wil je strand, zon en zee combineren met wat meer actie tijdens je vakantie? Dan zit je op Bonaire perfect. Bewonder de natuur in het Washington Slagbaai National Park. Of ga duiken of snorkelen en misschien spot je wel één van de zeldzame soorten zeeschildpadden. En aan het eind van de dag heerlijk genieten eten in de kleurrijke hoofdstad Kralendijk. Zie je het al voor je? Sit back, relax & laat je inspireren. Met deze selecties krijg je zeker weten de reiskriebels.

VLOGS

Insider vlogs

DolfijnGO.com maakt regelmatig reportages over plekken die je absoluut niet mag missen tijdens je vakantie op Bonaire. Onze local insiders gaan wekelijks op zoek naar dé hotspots maar ook hidden gems van de eilanden en brengen de beste highlights in beeld.

INSIDER VLOGS

NIEUW

Island Guides

Kom je binnenkort naar Bonaire en kun je wel wat vakantietips gebruiken? Download dan onze GRATIS Island Guide.

TOURS

Leukste activiteiten op Bonaire

Een unieke boottocht naar Klein Bonaire. Of liever onder water het betoverende koraal en de exotische vissen bewonderen? Speciaal voor jou een selectie van de leukste tours en trips op Bonaire! Dus of je nou op zoek bent naar de beste snorkelspots, of wilt genieten op een luxe zeilboot, deze activiteiten wil je niet missen!

EVENTS

De leukste evenementen & happy hours

Ga het hele jaar door met ons mee naar de leukste evenementen, happy hours & feestjes. Met je blote voetjes dansen in het warme zand van Coco Beach Club? En vervolgens tot in de late uurtjes je billen schudden tijdens een van onze mooie feestjes?

Nothing found.

HOTELS

Bijzondere overnachtingen

Als je op vakantie bent wil je natuurlijk onbezorgd genieten. Dan heb je geen zin om je bed op te maken, in de file te staan naar het strand of je zorgen te maken over wat je wilt gaan eten. Met een verblijf in deze mooie oorden hoef je eigenlijk helemaal nergens naartoe...