Waar ben je naar op zoek?

Bon bini! Ook Bonaire houdt rekening met alle maatregelen omtrent het Coronavirus. De grenzen zijn gewoon open met Nederland en Bonaire is als Code Geel bestemming geclassificeerd door de Nederlandse Rijksoverheid. We houden je hier up-to-date over alle ontwikkelingen en wat je moet weten over jouw reis naar Bonaire.

Onze insider tips op Bonaire

Leuk om te lezen

Wil je strand, zon en zee combineren met wat meer actie tijdens je vakantie? Dan zit je op Bonaire perfect. Bewonder de natuur in het Washington Slagbaai National Park. Of ga duiken of snorkelen en misschien spot je wel één van de zeldzame soorten zeeschildpadden. En aan het eind van de dag heerlijk genieten eten in de kleurrijke hoofdstad Kralendijk. Zie je het al voor je? Sit back, relax & laat je inspireren. Met deze selecties krijg je zeker weten de reiskriebels.

De leukste happy hours op Bonaire

VOOR ELKE FOODIE VALT ER WEL WAT TE PROEVEN

De lekkerste plekjes op Bonaire.

Surfen op Bonaire

HÉT LIJSTJE VOOR DE AVONTURIER

kiten, snorkelen, biken, hiken..

HET LIJSTJE: BEST OF THE BEST OP BONAIRE

Soms is het écht lastig kiezen.

Onze insider videos

Leuk om te zien

DolfijnGO.com maakt regelmatig reportages over plekken die je absoluut niet mag missen tijdens je vakantie op Bonaire. Onze insiders gaan wekelijks op zoek naar dé hotspots maar ook hidden gems van het eiland en brengen de beste highlights in beeld.

Must see & do

Op zoek naar de hidden gems van het eiland?

EVENTS

De leukste evenementen & happy hours

Ga het hele jaar door met ons mee naar de leukste evenementen, happy hours & feestjes. Met je blote voetjes dansen in het warme zand van Coco Beach Club? En vervolgens tot in de late uurtjes je billen schudden tijdens een van onze mooie feestjes?

Nothing found.

Accomodatie

Deze heerlijke oorden staan gegarandeerd op ons lijstje

BONAIRE

In een notendop

Dit is Bonaire. Charmant, kleurrijk en met spectaculaire natuur. Hoewel Bonaire qua oppervlak groter is dan Aruba, is het eiland qua inwoners verreweg de kleinste van de ABC eilanden. Bonaire heeft de bijnaam ‘Divers Paradise’ en is behalve één van de mooiste duiklocaties ter wereld ook razend in trek om haar rust en kite- en windsurf mogelijkheden. Enkele van de beste freestyle windsurfers ter wereld komen uit Bonaire. Maar er is meer aan de hand. Sinds Bonaire in 2010 een speciale gemeente van Nederland is, maakt het eiland een stormachtige opmars door, vooral op het gebied van toerisme, zonder afbreuk te doen aan het rustige karakter. Bonaire kent géén stoplichten, wel heel veel flamingo’s en ezels.

MUNTEENHEID

Amerikaanse dollar (USD)

TALEN

Nederlands, Engels, Papiaments en Spaans

BEST TIME TO GO

Februari, October, December