Coco Beach Bonaire

Eet, drink, zwem of feest! alles kan bij Coco beach Bonaire

Over Coco Beach Bonaire

Kom ontspannen bij de mooiste beachclub van Bonaire

Een van de mooiste beachclub van Bonaire is Coco Beach Bonaire. Bekend om de uitermate goede keuken, de fijne sfeer en de vele evenementen. Coco Beach vindt je op het beroemde Playa Lechi en is precies dat waar je aan denkt bij een Beach Bar en Restaurant op Bonaire: een lang wit strand, kraakhelder azuurblauw water, koude drankjes en bijzonder lekker eten.

Je kunt je, met gemak, een hele dag vermaken bij Coco Beach. Begin de dag met een ontbijt, een kopje koffie en installeer je in een van de cabana’s onder palmbomen. Geniet van het uitzicht op de Caribische zee, kijk naar de bootjes die voorbijvaren, ga snorkelen voor de kust of sla een balletje op het naastgelegen beachtennisveld.

Ontspan in een cabana met een ijskoude cocktails of neem plaats in het restaurant waar de chefs je laten kennismaken met unieke, verrassende, combinaties waarbij je allen al bij het lezen van de omschrijving op de menukaart het water je in de mond loopt. Ken je ‘Peska’ al? Het super succesvolle visconcept van Coco Beach Bonaire, waarbij alles in het teken staat van de visvangst. We beloven: verser dan dit krijg je ze niet op je bord.

’s Avonds kun je bij Coco Beach behalve voor diner ook terecht voor een feestje of het beroemde happy hour op vrijdagen. Zo stonden er al artiesten als Davina Michelle, Famke Louise, Ronnie Flex, Firstman en de complete Edwin Evers Band. Alhoewel we het op Bonaire vaak rustig aan doen, weten we er hier altijd een feestje van te maken!

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Maandag 09.00 – 23.00
Dinsdag 09.00 – 23.00
Woensdag 09.00 – 23.00
Donderdag 09.00 – 23.00
Vrijdag 09.00 – 23.00
Zaterdag 09.00 – 23.00
Zondag 09.00 – 23.00