Karel's Beach Bar

Gezellige bar & restaurant op de enige pier in Kralendijk

Over Karel’s Beach Bar Bonaire

Lunch of diner op de pier van Bonaire

Als je op Bonaire bent kun je letterlijk en figuurlijk niet om Karels Beach Bar heen. Het unieke restaurant ligt in het hart van Bonaire en is gelegen op de enige pier van het eiland. Drink er een koude cocktail, kom lunchen, proef de sushi of probeer eens een lokaal gerecht. Karels Beach Bar is ondertussen een begrip op Bonaire, onder zowel Bonairianen als toeristen.

Dat heeft te maken met de unieke combinatie tussen de uitgebreide kaart, unieke locatie en gezellige sfeer. ’s Avonds wordt het restaurant omgetoverd tot feestlocatie en hoef je je onder de douche geoefende zangkunsten niet lang verborgen te houden tijdens de karaokeavonden. Kom genieten van de livemuziek terwijl je een van de beste cocktails van het eiland drinkt gemaakt met de lokale rum; Rum Rincon.

De uitgebreide kaart varieert van heerlijke verse lokale gerechten tot de internationale keuken. Zo is er zelfs een sushi chef die de beste sushi voor je kan bereiden. Zoetekauw? Dan moet je Karels Beach Bar zeker bezoeken, je vindt hier de beste patissier van Bonaire: Sweeti Pastry. De liefde voor desserts proef je terug in de versgebakken merengue, de gebakjes en bonbons die ze voor je klaar hebben liggen.

Karel’s Beach Bar is van alle markten thuis en wil zoveel mogelijk mensen de magie van de unieke plek, sfeer en keuken laten kennis maken. Of je nou houdt van karaoke, gaat voor lekker eten tijdens de mooiste zonsondergang van Bonaire, alleen komt voor het toetje of de lokale rum: Rum Rincon wil proberen. Karel’s Beach Bar is altijd de goede keus

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Maandag 21.00 – 01.00
Dinsdag 21.00 – 01.00
Woensdag 21.00 – 03.00
Donderdag 21.00 – 01.00
Vrijdag 21.00 – 03.00
Zaterdag 21.00 – 03.00
Zondag 21.00 – 01.00