Bonaire Oceanfront Villas

Je luxe vakantie van alle gemakken voorzien

Over Bonaire Oceanfront Villas

Je bent je aan het oriënteren om op Bonaire vakantie te vieren en natuurlijk is er een keur aan hotels en resorts waar je kunt verblijven. Maar heb je ooit overwogen om met je gezelschap een luxe villa te huren op het mooie eiland?

Waan je een beroemdheid en ontdek welke mogelijkheden er zijn op het gebied van luxe villa’s -& appartementen. Je eigen zwembad, voldoende privacy, direct aan zee en álle faciliteiten in of rondom je accommodatie zodat jij je vakantie er één kan maken om echt nooit meer te vergeten.

Bonaire Oceanfront Villas biedt een verscheidenheid aan luxewoningen en villa’s. De één nog spectaculairder dan de andere. Mariëlle en haar team zetten zich 365 dagen per jaar in om jou en je reisgezelschap in alles te voorzien. Je kiest welke accommodatie aansluit op je wensen en hebt ook keuze uit verschillende services zoals een privé pick-up vanaf het vliegveld, een boodschappenservice, autohuur of een duikpakket.

Wil je je vakantie aftoppen met nog meer decadentie? Bonaire Oceanfront Villas regelt zelfs een privé kok voor je gezelschap in je villa, zodat jouw inner-Beyonce of Jay Z volledig tot rust komt op je privéstand. En ja… dat betekent ook dat je niet zelf hoeft af te wassen.

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Check onderstaande video waar José je meeneemt naar een van de villa’s of check op de website.

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Maandag 08.00 – 17.00
Dinsdag 08.00 – 17.00
Woensdag 08.00 – 17.00
Donderdag 08.00 – 17.00
Vrijdag 08.00 – 17.00
Zaterdag 08.00 – 17.00
Zondag gesloten